Lifestyle

Wishlist Augustus

Een tijdje geleden deelde ik een wishlist van de maand Mei, deze kun je hier teruglezen. Inmiddels heb ik elk item al in huis en is het tijd om een wishlist van Augustus te maken. Zoals sommigen al wel van mij weten, ben ik een enorme online shopaholic. Als ik in mijn hoofd heb dat ik iets wil hebben, koop ik het. Om minder impulsieve aankopen te doen, maak ik tegenwoordig een wishlist.

In de maand Juli heb ik geen wishlist gemaakt, maar heb ik weer eens een aantal random aankopen gedaan. Tja.. het zit in het aard van het beestje hé? Voor Augustus heb ik dus maar weer een wishlist gemaakt. Zijn jullie benieuwd? Lees dan gauw verder.

Wishlist Augustus

Een bluetooth afstandsbediening voor je smartphone. Een tijdje geleden kocht ik al een ringlight tripod. Ideaal om met perfect licht foto’s te maken. Omdat de ringlight op een in hoogte verstelbare tripod zit, kan ik ook foto’s van mijzelf hiermee maken. Echter is het niet ideaal om voor elke foto naar je telefoon te rennen. Vandaar dat ik op zoek ga naar een goede bluetooth afstandsbediening. Alles voor die perfecte Instagram foto toch? 😉

Wishlist Augustus

Zoals jullie vast al wel weten ben ik Verpleegkundige op een beademingsafdeling. Helaas lopen wij hier (nog) niet in uniform, maar in onze eigen kleding. Als verpleegkundige heb je de nodige spullen op zak. Denk hierbij aan een pieper, back-up, schaar, kocher, sleutels enz. Dit past natuurlijk niet allemaal in je broekzakken. Op het werk maken wij gebruik van heuptasjes. Mijn heuptasje is inmiddels door en door versleten en is nodig aan vervanging toe. Het bovenstaande tasje vond ik op bol.com en vind ik persoonlijk erg mooi.

Wishlist Augustus

Voordat ik mijn rijbewijs haalde, zei ik altijd dat ik een scooter ging kopen i.p.v een auto. Inmiddels ben ik 2 auto’s verder en is die scooter er nog nooit geweest. Afgelopen week begon mijn zus over deze elektrische scooter. Ja je raad het al.. opslag verliefd. Ik vind het zo mooi dat hij matzwart is, met cognac bruine details. Voorlopig blijf ik er nog even over dromen. Maar op mijn wishlist blijft hij voorlopig staan!

Droogbloemen

Een tijdje geleden kocht ik droogbloemen bij de Xenos. Helaas hebben deze droogbloemen mij enorm teleurgesteld. De kleur laat af en ze vallen uit. De droogbloemen heb ik met name gekocht ter decoratie voor product foto’s. Helaas heb ik er steeds enorme troep van en gebruik ik ze dus niet. Nu ben ik dus op zoek naar kwaliteit droogbloemen. Mocht je hier tips voor hebben, deel ze dan even in de reacties!

Biker short

Tegenwoordig draag ik vaak biker shorts onder mijn jurkjes. Dit komt met name doordat ik de laatste tijd vaak wijd vallende jurkjes draag. Helaas sta je dan wel in je blote kont, bij de eerste de beste windvlaag. Vandaar dat deze biker shorts niet meer te missen zijn in mijn kledingkast. Helaas heb ik alleen nog niet de perfecte biker short gevonden. Of ze zijn te lang of juist te kort, of ze zijn de ideale lengte, maar van zo’n nare zweetstof. Nog even zoeken dus..

Hunkemöller

Niet echt een “wishlist Augustus” item, maar wel iets wat ik weer dringend nodig heb. Namelijk.. ondergoed! Ik koop om de haverklap kleding, maar vergeet simpelweg gewoon nieuwe ondergoed en beha’s te kopen. Herkennen meer vrouwen dit probleem?

Natuurlijk is mijn wishlist nog eindeloos. Maar voor de maand Augustus laat ik het hier eerst bij. De scooter is natuurlijk een enorme aankoop en zal dan voorlopig nog wel op mijn volgende wishlists staan.

Wat staat er op jouw wishlist? Laat het even in een reactie weten.

Volg je mij al op Instagram?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *