Lifestyle

WISH LIST!

Iedereen heeft wel een lijstje met spullen of iets anders wat hij graag zou hebben of willen doen. Ook ik heb die, al is hij niet heel lang. Eerder was ik altijd best impuls. Wanneer ik iets wilde dan kocht ik het. Nu ik iets ouder wordt merk ik toch dat ik er beter over nadenk of ik iets echt nodig ben, of ik het kan betalen en of ik er gelukkig van wordt. Ik denk zelf dat ik dit heb geleerd door het regelmatig reizen naar landen in Azië waar mensen deze luxe niet kennen.

Australië, foto: www.backpackcentrale.nl

On top of my list: een vliegticket naar Australië. JA ik heb dit nodig en JA ik word hier echt heel erg gelukkig van. Kan ik het betalen? Ja, alleen wil ik voor minimaal 6 weken gaan anders vind ik het de moeite niet waard. Een ticket naar Australië is niet goedkoop en ook om te reizen is het niet een heel goedkoop land. Al is dat natuurlijk ook helemaal aan jezelf. Qua reizen kan ik altijd best wel low budget. En momenteel ga ik nog naar school en kan ik gewoon niet zolang weg. Wie weet wat 2021 me brengt!

Ik schreef al over mijn KOBO e-reader in een artikel eerder deze week. Degene die ik nu gebruik heb ik gekocht in 2017 en is nu niet meer verkrijgbaar. Ik zou hem graag omruilen voor de KOBO LIBRA H2O. Veel opslag, automatische aanpassingen naar het beste leeslicht en hij is volledig waterdicht. Heel handig als je lekker in het zwembad of in zee wilt lezen. Of gewoon in bad natuurlijk, of onder de douche.

Alocasia Zebrina, €39,95 via www.plantje.nl

Zeg nou zelf, wie wordt er niet gelukkig van planten? Ik heb al best een ruime selectie in mijn planten familie. Van pannekoekplanten tot verschillende soorten uit de kalanchoë familie. En toevallig heb ik van de week een kleine bananenplant gekocht, mijn oude is helaas gestorven. En ik denk dat ik deze beauty zebra binnenkort zeker toe ga voegen aan de familie. Er komt een plantentour online wanneer ik gesetteld ben in mijn nieuwe appartement.

Olijfboom, €14,99 bij Lidl.

Ja, ja en ja. Ik heb het nodig, wordt er gelukkig van en kan het betalen. Ik wil al een hele tijd graag een olijfboom. Die zijn zo mooi en staan prachtig in huis of op het balkom. Een grote pot heb ik al, mijn moeder heeft namelijk tijdens mijn vakantie de boom die erin stond over het hoofd gezien, deze heeft dus 5 weken geen water gehad. Er moet dus nodig iets nieuws in. En laat de Lidl nou deze week de boompjes in de aanbieding hebben. €14,99 voor een boompje van een meter hoog!

Terwijl ik dit zit te schrijven merk ik dat alle dingen dit op mijn wish list staan best bereikbaar zijn. Alleen voor het ticket naar Australië moet nog even keihard gewerkt worden en moet de Covid crisis een beetje mee werken. Ik kan verder namelijk echt niets bedenken wat ik echt nog zou willen.

Laat me jou wish list weten in de comments! Misschien kan ik of iemand anders er nog inspiratie uithalen! Neem ook eens een kijkje op mijn Instagram.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *