Lifestyle

WHAT MAKES ME HAPPY!

Met stip op 1 natuurlijk mijn familie. De ene helft woont in Groningen en de andere helft woont in de buurt van Rotterdam. We proberen elkaar zo vaak mogelijk te zien en leuke dingen met elkaar te doen. Ik kan wel zeggen dat ik een hele hechte familie heb:)

Mijn vrienden/vriendinnen! Ja heeft eigenlijk geen uitleg nodig toch, dit zijn er maar een paar 😉 En heel veel foto’s zijn niet toonbaar voor publiek haha.

Ook deze dames maken mij toch ook wel heel blij. Er is altijd iemand blij dat je weer thuis bent. Ze maken soms ontzettend veel rommel maar mogen ook graag even tegen me aankruipen op de bank om even te knuffelen.

REIZEN! Of het nou een stedentrip is of een verre reis naar de andere kant van de wereld. Van Duitsland tot Indonesië. De temperaturen maken me ook niet uit. Als ik maar nieuwe dingen kan ontdekken en nieuwe mensen kan leren kennen. Heerlijk! In oktober heb ik weer vakantie, en natuurlijk ben ik al druk aan het zoeken naar een bestemming. Al is het nu met Covid-19 wel een stuk lastiger.

Festivals, concerten & kroegen. Ik mis het momenteel zo erg. Veel dingen die ik gepland had en vorig jaar al kaarten voor had worden geschrapt en verschoven. Helaas, ik kan alleen maar hopen dat 2021 dubbel feest wordt! Ik kan hier namelijk echt gelukkig van worden. De muziek, mensen die allemaal zichzelf zijn, zon en zere voeten, i love it!

Onze nieuwe website, het testen van producten, mode en sieraden maken me ook ontzettend gelukkig. Hoewel het soms naast werken en een opleiding best veel tijd kost word ik er blij van. Inmiddels het ik er aardig structuur in en zorg ik ervoor dat ik 1 dag per week volledig besteed aan de site.

En als laatste: mijn nieuwe appartement. Ongeveer 2 en half jaar ben ik weg geweest uit de stad Groningen. En nu na een maand voelt het alsof ik nooit ergens anders gewoond heb. Ik voelde me vanaf dag 1 thuis. Heel fijn om weer m’n eigen plek te hebben.

Waar word jij gelukkig van? Laat het me weten in de comments!

Volg je mij al op Instagram? Zou ik ook gelukkig van worden 🙂

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *