Lifestyle

Tip: Geld verdienen met online shoppen

Onlangs ben ik een nieuw concept tegengekomen, namelijk: Geld verdienen met online shoppen. Ja je leest het goed! Voortaan kun jij geld verdienen, bij bijna al je online aankopen. Hoe dan?! Hoor ik jullie denken.. nou simpelweg door een account te maken op de site van bonusway. Via bonusway kun je een percentage van je geld terugkrijgen bij ruim 10.000 webshops. Dit klinkt voor mij als online shopaholic als muziek in de oren. Bonusway heeft ook een app, wat het nog makkelijker maakt om te profiteren van hun diensten.

Webshops die onder andere bij Bonusway zijn aangesloten: Na-kd, Hema, Mobile providers zoals KPN, Hunkemöller, Leenbakker, Mediamarkt, Blokker, Levi’s, Zalando Lounge en nog ruim 10.000 online winkels. Daarnaast kun je op Bonusway ook actuele kortingscodes vinden, wat natuurlijk nog meer oplevert.

Hoe werkt het dan?

Heel simpel! Maak een account aan op de website van Bonusway of download de app in de app store. Zoek de webshop waar je graag een aankoop wil doen, klik op “ga naar webshop” en shop en betaal, zoals je normaal gesproken ook zou doen. Wat wel belangrijk is, is dat je tussendoor geen andere apps of websites opent en dat je natuurlijk de aankoop echt verricht via de site of app van Bonusway.

Wanneer je zoekt tussen de webshops, zie je gelijk erbij staan hoeveel procent van het aankoopbedrag je terugkrijgt. Zelf heb ik net een aankoop gedaan bij Xenos via Bonusway, hiervan krijg ik 2% van mijn aankoopbedrag terug. Dit is natuurlijk niet veel, maar als je nagaat dat ik bijna al mijn aankopen online doe en er ruim 10.000 webshops toegevoegd zijn, kan dit natuurlijk wel flink oplopen. En daarnaast is het maar een kleine moeite om via Bonusway de website te bezoeken. Win-win als je het mij vraagt.

Onder het kopje bonussen in de app/website, kun je terugvinden via welke webshop je een aankoop hebt gedaan en welk bedrag je terugkrijgt. Wanneer je €10 gespaard hebt, kun je het bedrag op je rekening laten storten.

Ik kijk iniedergeval voortaan eerst of de betreffende online winkel waar ik wil bestellen, aangesloten is bij Bonusway. Zelf ben ik enorm enthousiast over dit concept en kon dan ook niet wachten om het met jullie te delen. Hebben jullie al ervaring met Bonusway? Of ga je je aanmelden? Laat het dan even weten in de reacties.

Volgen jullie mij al op Instagram? Lijkt me leuk!

Dit vind je misschien ook leuk...

7 Reacties

 1. Awel dat is eerst waar ik van hoor van deze, maar ik ga mij zeker aanmelden ook 🤗
  Dankjewel om te delen!

  1. Graag gedaan! heb je het inmiddels al geprobeerd?

 2. Wat handig zeg! Dat is nog is leuk winkelen.

 3. Heel nice! Ga ik zeker uitproberen!

  1. Nice! Heb je het inmiddels al geprobeerd?

 4. Saskia zegt:

  Wat een leuk concept zeg!

  1. Ja he? Ben ook heel blij dat ik het ontdekt heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *