Beauty

Thuisparfumerie.nl

‘Date je parfums voordat je met ze trouwt.’ Ik heb van mezelf een ontzettende dure (parfum) smaak. Mijn favorieten op dit moment zijn Si van Giorgio Armani en Black Opium van Yves Saint Laurent. Sinds een paar maanden heb ik een parfum abonnement via www.thuisparfumerie.nl. Een aantal van mijn collega’s waren al lid, en laaiend enthousiast over dit abonnement. Als echte shop a holic moest ik dit wel even onderzoeken. Ik dacht eerst dan krijg ik vast goedkope samples thuis gestuurd die je na 5 minuten niet meer ruikt of die compleet anders ruiken dan het origineel. Maar niets is minder waar. Je krijgt gewoon een origineel parfum thuis. Zelfs het merknaam staat op de flacon. De parfum ruikt de hele dag! En is super handig mee te nemen. Zelfs in een kleine tas naar festivals of gewoon naar de kroeg.

Hoe werkt het? Als je een abonnement afsluit via de website betaal je een vast bedrag per maand. Namelijk €13,95. Dit is inclusief verzendkosten. Voor dit geld krijg je elke maand een parfum naar keuze thuis gestuurd. Je hebt keuze uit meer dan 500 geuren. Er zit 8ML in een flacon. De roze reisflacon waar je de spray in mee kunt nemen krijg je bij je eerste bestelling geleverd. Je kunt telkens als je een nieuwe bestelling ontvangt eenvoudig de parfum omwisselen. Ik dacht bij mijn eerste bestelling dat 8ML wel heel weinig zou zijn. Maar je doet er makkelijk een maand mee. Ik gebruik de parfum dan ook echt met regelmaat. Als ik werk spray ik toch vaak een keertje bij.

Bijkomend voordeel is dat het pakketje gewoon door de brievenbus past. Je hoeft er dus niet speciaal voor thuis te blijven. Ik vergeet eigenlijk elke maand weer dat ik een parfum abonnement heb en dus is het elke maand een verassing dat het pakketje in de bus zit. En welke geur ik ook alweer besteld heb. Daarnaast kun je het abonnement makkelijk stopzetten of een maand pauzeren als je bijvoorbeeld op vakantie bent. Ik heb het abonnement in mijn vakantie gewoon door laten lopen dus ik toen terug kwam lagen er 2 cadeautjes op me te wachten!

Je kunt bij het afsluiten van je parfum abonnement alvast voor geruime tijd vooruit een kalender in vullen. Hierin kies je welke parfum je in welke maand wilt ontvangen. Dit hoeft natuurlijk niet. Ik heb het wel gedaan omdat je dan makkelijk vergeet welke geur je krijgt en het extra leuk is al hij in de bus zit. Ik vind het vooral ideaal om geuren te kiezen die je niet kent. Het is natuurlijk makkelijk om iets te kiezen waarvan je weet hoe lekker het ruikt, maar het is veel leuker om onbekende parfum te kiezen. Wanneer je het dan niet lekker vind gebruik je hem niet weer. Ik heb tot nu toe 1 keer een geur gehad die tegenviel. Hij rook prima, maar was niet helemaal naar mijn smaak. Ik gebruik hem dus alleen wanneer ik ga werken. Zoals je kunt zien is mijn parfumkalender nog gevuld tot oktober. Ik stop dan zeker niet mijn parfum abonnement, ik wacht alleen op nieuwe geuren. Nee ik heb ze nog niet allemaal geprobeerd maar wie weet wordt er nog iets leuks gelanceerd.

Conclusie: ik ben zeer tevreden over de service en het abonnement van www.thuisparfumerie.nl. Opzeggen of pauzeren wanneer je wilt. Ruime keuze uit authentieke geuren. Perfect reisformaat. Aanrader dus!

Heb je nog vragen over het abonnement? Stel ze dan gerust in de reacties. Neem ook eens een kijkje op mijn Instagram pagina! Liefs Milou

Dit vind je misschien ook leuk...

4 Reacties

 1. Wat leuk zeg! Ik ken het helemaal niet

  1. desmilou zegt:

   Leuk he! Echt perfect om eens iets nieuws te proberen!

 2. Ik ken deze helemaal niet, maar het lijkt me wel een heel goed idee! Vooral voor op reis ook, waar ik toch een “dag” parfum wil en dan ook nog misschien een “avond” parfum, dan zou het heel makkelijk zijn om mee te nemen 🤗
  Dankjewel om te delen met ons 🥰

  1. desmilou zegt:

   Ja zeker voor op reis is het perfect! Ik reis met een backpack dus zeker dan is het perfect.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *