Beauty

SUMMER FAVORITES!

Iedereen heeft een lijstje met favoriete verzorgingsproducten of andere producten. Die kunnen natuurlijk per seizoen enorm verschillen omdat je zomers hele andere dingen doet en dus gebruikt dan ’s winters. Ik heb ook zo’n lijst en het gezien het huidige seizoen de zomer is ga ik mijn 6 zomer favorieten met je delen!

Biodermal voor het gezicht: Ook al heeft mijn dagelijkse dagcreme een SPF, gebruik ik nog steeds een extra zonnebrandcreme met factor 30 speciaal ontwikkeld voor het gezicht. Ik kreeg hem een paar jaar geleden als ‘prijs’ opgestuurd van een loterij en sindsdien is het mijn favoriete zonnebrand voor het gezicht. Hij ruikt super lekker, geeft je gezicht een mooie glow, trekt snel in en zorgt ervoor dat je gezicht mooi egaal bruin wordt. Prijs: €21,99 voor 50ML.

Lancaster Satin Dry Oil: Ik ben qua zonnebrand producten enorm kieskeurig. Ik wil sowieso geen witte producten omdat ik al snel vind dat die een witte waas achter laten of helemaal niet fijn uitsmeren. En olie’s vind ik al snel te vettig of trekken totaal niet in waardoor je op het strand binnen no time onder het zand zit. Maar deze satin dry oil in SPF 30 niet. ‘Satin dry’ zegt het eigenlijk al, hij voelt zijde zacht aan en trekt redelijk snel ondanks dat het een olie is en plakt niet. En hij bevat een ‘fast tan optimizer’, geen idee was het is maar het werkt super! Een mooi egaal kleurtje! Goedkoop is ie niet, ik koop hem via Douglas. €33 voor 150ML. Maar hij gaat super lang mee.

Biodermal aftersun: Ook een heel fijn product met een fris geurtje. Hij kalmeert je huid echt en voelt heel verkoelend aan. En heeft een bruin verlengende formule! Heel belangrijk natuurlijk. De aftersun brengt fijn aan, smeert goed uit, trekt snel in en voelt niet plakkerig aan. Prijs: €18,89 voor 200ML.

Dove original deodorant: Ik gebruik deze deodorant al zolang ik me kan herinneren. ‘Vroeger’ op school gebruikte ik altijd de veel te zoete en goedkope deodorant varianten die iedereen wel kent. Maar als je wat ouder wordt ga je toch maar transpireren en ruiken (en dat wil je niet). Meestal heb de de original geur, maar ik wissel hem ook weleens af met pomegranate en de cucumber. De deodorant geeft tot 48 uur bescherming (zolang red ik het niet gezien het feit ik na mijn werk gelijk ga douchen), helpt om scheerirritatie te voorkomen, bevat geen alcohol en bevat een hydraterende crème voor zachte oksels. Prijs: €3,89 voor 150ML via Etos, ik koop hem vaak via Luxplus of Action. Die verkopen voor +/- de helft.

Sunglasses: In auto draag ik vaak mijn Ray-Ban Wayfarer, deze is op sterkte en gewoon een hele prettige bril om in de auto te dragen. Ik heb hem in de kleur schildpad bruin klassiek. Ik heb hem inmiddels al een paar jaar. En ik mijn handtas zit standaard deze bril van Tommy Hilfiger. Niet op sterkte, het glas is iets lichter dan van mijn Ray-Ban. Dus perfect voor als het iets minder zonnig is of voor tijdens een festival als je wel gewoon de spetterende kleuren wilt zien.

Jurkjes: En natuurlijk kleren, in de zomer draag ik het liefst jurkje, rokjes of shorts. Momenteel in dit iets langere jurkje van PandaDesings echt mijn favoriet. Ik vond hem via een Facebook advertentie. Normaal bestel ik eigenlijk nooit iets zo en toen ik zag dat hij geleverd werd vanuit China had ik ook meteen spijt. Ik moest er dan ook 3 weken opwachten maar hij zit echt super lekker, is luchtig en de kwaliteit is prima!

Was zijn jou zomer favorieten? Waar kan je echt niet zonder? Let me know en misschien kan ik hem toevoegen aan mijn zomer producten!

Volg je mij al op Instagram? Zou ik leuk vinden!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. Wendy zegt:

    Leuk dat je deelt wat je favoriete producten zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *