Beauty

SKINCARE ROUTINE

Iedereen heeft zijn eigen skincare routine. Die van mij wisselt tussen heel uitgebreid en super snel. Echt een middenweg is er niet. Na een dag werken ga ik gelijk douchen en maak ik onder de douche mijn gezicht schoon met een facewash van Medex. En breng ik mijn crème aan. Ik neem jullie vandaag mee ik mijn uitgebreide skincare routine.

Die begint natuurlijk met het verwijderen van mijn make-up. Mijn ogen maak ik al jaren schoon met Kruid ‘cleansing 2 phases’ oogmake-up remover. Voor mijn gezicht gebruik ik ook van Kruidvat, maar dan van de nature lijn, ‘sensetive micellair water’. Beide lekker budget Proof, maar effectieve producten.

Voor het echt schoonmaken van mijn gezicht gebruik ik momenteel de ‘even out foaming cleanser’ van Oriflam. Dit is een schuimende cleanser met een crème achtige structuur. Hij reinigt mijn huid diep maar mild. Na het reinigen heeft mijn huid een stralende teint. En hij ruikt ook nog eens super lekker! Ik ben hem nog aan het testen dus hier komt nog een uitgebreide review van.

Ik gebruik de cleanser in combinatie met de ‘even out toner’ van Oriflame. Ook deze toner bevordert een stralende teint. Hij verwijdert dode huidcellen en restjes onzuiverheden. Ook deze ben ik nog aan het testen dus ook hier komt een review van.

Daarna breng ik mijn favoriete serum aan: argan oil night repair serum, gekocht via luxplus. En ik moet nodig nieuwe bestellen. Ik schreef hier al eens een review over. Wil je deze lezen? Je vind hem hier. Super fijn en voor elk budget!

En als laatste breng ik mijn ‘protective hydermios’ crème van Medex aan. Ook hier schreef ik al eens een review over, deze vind je hier. Elke zondag gebruik ik een gezichtsmasker na het reinigen van mijn gezicht. Hiervoor heb ik geen favoriet maar gebruik ik elke week een andere.

Hoe ziet jou skincare routine eruit? Laat het weten in de comments en misschien kunnen we iets van elkaar leren?

Volg je mij al op Instagram?

.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. Ik heb eigenlijk geen skincare routine en doe er helemaal niets aan moet ik bekennen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *