Lifestyle

September in pictures + Win actie!

De maanden vliegen voorbij als je het mij vraagt. Zo is ook september voor mij voorbij gevlogen. Toch ben ik blij dat de maanden zo snel gaan en hoop ik dat er snel een einde en/of oplossing komt tegen het Corona virus, dit duurt namelijk ondertussen al veel te lang.

Ik begon september met nog een week vakantie, maar inmiddels ben ik al weer een aantal weken aan het werk. Vorige week heb ik flinke griep gehad, waarvan ik 3 dagen hoge koorts had, ik moest me dus laten testen. Gelukkig was de test negatief, maar heel eerlijk.. ik kneep ‘m wel even! Er zijn namelijk mensen met minder klachten, die ook positief getest worden.

Leuke samenwerkingen

In september had ik voor de blog 2 hele leuke samenwerkingen. Ik vind het leuk om te merken dat bedrijven ook kiezen voor de kleinere/beginnende bloggers. Allereerst maakte ik kennis met de producten van Vrij Natuurlijk, waarvan ik onder andere een aantal natuurlijke make-up producten mocht ontvangen, de review hierover kun je hier teruglezen.

Ook had ik een hele leuke samenwerking met Maison Satisfaite, een webshop waarop handgemaakte en gepersonaliseerde sieraden worden verkocht. Zoals je ondertussen weet, ben ik dol op sieraden en ik was dan ook erg enthousiast over de samenwerking. Het artikel kun je hier teruglezen.

Op pad met Milou

Samen met Milou ging ik op pad voor een aantal artikelen die binnenkort online komen. Dit worden artikelen over hotspots in Groningen, onze favoriete koffie tentjes, lunch tentjes enz. We hadden gehoopt in 1 dag meerdere koffietentjes te kunnen bezoeken, maar 2 koffie tentjes en een lunch later, konden we allebei geen koffie meer zien. Binnenkort moeten we dus weer op pad, wat een straf!

Natuurlijk moesten we onderweg ook nog wat foto’s maken voor Instagram.

Weekend Preston Palace

Het laatste weekend van mijn vakantie ging ik samen met mijn nicht naar Preston Palace. Ook voor mijn nicht was dit haar laatste weekend van haar vakantie, we hadden dezelfde weken vakantie, omdat het de bedoeling was om weer samen op vakantie te gaan. Vanwege corona durfden we dit toch niet aan.

Het werd dus een weekend Preston Palace en het was heer-lijk! We vertrokken op tijd naar Almelo om daar het centrum te bekijken, helaas was het hier nogal uitgestorven. We gingen lunchen en bekeken wat winkeltjes om de tijd te doden. Natuurlijk liet ik mij weer iets aansmeren bij de Douglas..

Om 15:00 konden we eindelijk inchecken bij Preston Palace en hebben we de hele dag genoten van een tropisch zwembad en indoor kermis. ‘S avonds zijn we de barstraat ingedoken en hebben we een hoop lol gehad. Preston Palace is wat mij betreft echt de ideale plek om even helemaal tot rust te komen.

Win actie – Instagram

In samenwerking met Cocoabrowntan mag ik dit fijne setje van 2x een tanning mouse + Applicator Mitt weggeven. Wil je kans maken? Klik dan hier om deel te nemen aan de win actie.

Dit was al weer mijn september in pictures. Veel gewerkt en een halve week onder de pannen door de griep, met als resultaat weinig foto’s. Desondanks heb ik wel genoten van deze maand, ook al was het weer belabberd. Ik heb vooral genoten van het weekend Preston Palace met mijn nicht.

Wat waren jouw hoogtepunten van de maand september? Laat het weten in een reactie, dit vind ik altijd erg leuk om te lezen. Ook zou ik het heel leuk vinden als jullie meedoen aan mijn win actie op Instagram!

Dit vind je misschien ook leuk...

17 Reacties

 1. leuk overzicht op de griep na dan!! en een leuke winactie 😀

 2. Leuk overzicht van de maand september. Ik ben benieuwd naar je favoriete hotspots in Groningen!

 3. Jouvence zegt:

  Wat een leuke foto’s allemaal! Het resultaat van de cocoa brown zelfbruiner ziet er goed uit.

 4. Wendy zegt:

  Mijn hoogtepunt deze maand was absoluut het zien van de zonsopgang bij de Matterhorn in Zwitserland. Waanzinnig mooi!

 5. corrina zegt:

  Mooi overzicht over september, en dan gaan we morgen al weer beginnen aan oktober het vliegt

 6. Preston Palace hoor ik vaker mensen over, maar ik ben er nog nooit geweest. Is het echt wat, niet super druk en veel?

 7. Dat lijkt mij ook wel erg leuk, een weekendje Preston Palace! Ik ben er ooit wel eens geweest om te zwemmen, mooi zwembad!

 8. Een indoor kermis? Daar heb ik echt nog nooit van gehoord, haha. Leuke maand hoor.

 9. You have brought up a very good details, regards for the post. Claretta Lamond Humbert

 10. Good post. I learn something totally new and challenging on blogs I stumbleupon every day. Shellie Cash Tasha

 11. Thanks for the good writeup. It if truth be told used to be a entertainment account it. Ariel Huey Scoter

 12. Great article! That is the kind of info that are meant to be shared across the web. Joanie Ephrem Theodoric

 13. Im grateful for the post. Really looking forward to read more. Cool. Cheslie Glendon Colwen

 14. Nice Post Enjoy Our Computer City With Fastest Ram Processor Thankyou. Jeannette Filberte Alain

 15. Looking forward to reading more. Great article. Really looking forward to read more. Awesome. Hattie Tabor Thacher

 16. Great article! We will be linking to this particularly great content on our site. Keep up the great writing. Mariellen Trefor Debi

 17. Great info. Lucky me I recently found your site by chance (stumbleupon).
  I’ve saved as a favorite for later!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *