Beauty

Review: OLAZ CLEANSE – Detox & Glow Scrub

De OLAZ CLEANSE – Detox & Glow ontving ik in de mei/juni editie van de Blux Box, meer informatie over de Blux Box en wat er in de mei/juni editie zit, vind je hier. Persoonlijk vind ik het heerlijk om mijn lichaam te scrubben, dus ik was ontzettend benieuwd naar deze dagelijkse scrub voor je gezicht.

OLAZ CLEANSE – Detox & Glow

Zoals ik hier boven al benoemde is de Detox & Glow van OLAZ een dagelijkse scrub voor je gezicht en hals. De scrub is geschikt voor alle huidtypes en is door zijn milde formule ook geschikt voor dagelijks gebruik. Het is een verzorgende en milde formule met door aanraking geactiveerde exfoliërende deeltjes, verrijkt met vitamine E en pro-vitamine B5.

De scrub efxolieert zachtjes, zuivert, verfijnt de huidtextuur en vermindert de zichtbaarheid van poriën. Hij helpt om doffe en dode huidcellen te verwijderen, waardoor je een stralendere huid en teint krijgt.

Ingrediënten: Aqua, PPG-15 Stearyl Ether, Glycerin, Stearyl Alcohol, Cetyl Betaine, Hydrated Silica, Salicylic Acid, Distearyldimonium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Tocopheryl Acetate, PPG-30, Panthenol, Carnosine, Ascorbic Acid, Niacinamide, Steareth-21, Steareth-2, Cetyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Arachidyl Alcohol, Disodium EDTA, Sodium Chloride, Hydroxide, Alcohol, Parfum.

Mijn ervaring

Na het ontvangen van de Blux Box, ben ik de scrub gelijk dagelijks naast mijn reinigingsroutine gaan gebruiken. De scrub is absoluut zacht en mild voor je gezicht en heeft een hele fijne korrel. Ik gebruik de scrub nu ongeveer 2 weken en merk echt dat mijn gezicht een stuk zachter is. Wat ik ook belangrijk vind, is dat deze scrub mijn huid niet uitdroogt. De scrub ruikt heerlijk, maar de geur is niet te overheersend aanwezig. Waar de scrub precies naar ruikt kan ik niet uitleggen, op de ingrediënten lijst kan ik hier ook niet veel over terugvinden. Zelf vind ik het iets hebben van een lichte sinaasappel geur.

De OLAZ cleanse lijn bestaat uit 7 reinigingsproducten. Doordat ik zo enthousiast ben over de scrub, ben ik ook heel nieuwsgierig geworden naar de andere producten van de OLAZ cleanse reinigingslijn. De producten zijn betaalbaar en gewoon te koop bij drogisten als Kruidvat en Trekpleister. Jullie gaan dus zeker nog een review zien van de andere producten! Stay tuned.

Hoe reinig jij je gezicht? Ben jij net zo dol op scrubben als ik? Of heb jij ook ervaring met de OLAZ cleanse lijn, laat het dan even weten in de reacties. Ik ben namelijk erg benieuwd naar jullie reinigingsroutines en ervaringen.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Dit vind je misschien ook leuk...

4 Reacties

  1. Ik vind het heerlijk om eens in de zoveel tijd mijn gezicht te scrubben

    1. Ik wil nu ook niet meer zonder! Welke scrub gebruik jij voor je gezicht?

  2. Oee dat klinkt goed! Ik gebruik zelden een scrub..

  3. Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *