Beauty

Review: Masque me up, spot on

In de april editie van de Goodiebox ontving ik de Masque me up, spot on. Voor wie het artikel gemist heeft, deze vind je hier. Zoals ik in dat artikel schreef, was het wachten op een pukkel, alsof de duivel met me speelde.. zat ik er later helemaal onder. Dit als gevolg van het de hele dag dragen van mondkapjes op mijn werk. Ik kon dan ook niet wachten om de veelbelovende “pimple patches” uit te proberen.

Perfect skin patches; Pimple patches

De pimple patches zijn kleine ronde doorzichtige patches. In de verpakking krijg je 2 formaten, zodat je altijd volledige dekking hebt. Volgens de Goodiebox zijn de pimple patches het perfecte product om alle ongewenste oneffenheden uit je gezicht weg te halen. De pimple patches bevatten salicylzuur en moeten pukkels snel en effectief laten verdwijnen, zonder de huid uit te drogen. De patches zijn geschikt voor alle huidtypes.

Hoe werkt het?

Heel simpel, je kiest het formaat patch dat je wil gebruiken en plakt hem over je pukkel heen. Het is de bedoeling om de patches minimaal 4 uren te laten zitten om resultaat te behalen. Voor het beste resultaat adviseren ze om de patches er de hele nacht op te laten zitten. Wanneer je wakker wordt kun je de patches gemakkelijk verwijderen.

Ingrediënten

Aqua, Acrylates Copolymer, Salicylic Acid, Polysorbate 80, Butylene Glycol, Glycerin, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Morus Alba Fruit Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Ginkgo Biloba Nut Extract, Pinus Densiflora Leaf Extract, Silica, Origanum Vulgare Leaf Extract, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Citrus Junos Fruit Extract, Artemisia Annua Extract, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Portulaca Oleracea Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract

Nail or fail?

Zo blij als ik was dat ik de pimple patches thuis had, toen ik overspoeld werd met pukkels.. zo chagrijnig was ik toen ik de volgende ochtend in de spiegel keek. Mijn pukkels waren niet verdwenen, maar wel 2 x groter, dikker en roder geworden. Wat een drama! Ik kon me al niet voorstellen dat een simpel doorzichtig plakkertje, de “life saver” voor pukkels moest zijn. Ik vraag me dan ook echt af hoe ze dit kunnen verkopen. Ik ben dan ook blij dat ik dit product niet zelf gekocht heb, maar gewoon als product in mijn Goodiebox ontving. Daarnaast voelde het ook niet prettig om de patches na een hele nacht te verwijderen, ze zaten helemaal “vastgezogen” aan mijn huid.

De beroerdste ben ik ook weer niet, dus ik dacht laat ik de pimple patches nog een keer proberen. Niet weer een hele nacht, dat was een absolute no-go, maar ik ging voor de minimale 4 uren. Dit was iniedergeval de bedoeling.. na een uur zag ik mijn pukkel onder de patch alweer roder en dikker worden, ik heb dan ook direct de patch verwijderd. Wat een flater, ik heb de rest van de patches gelijk in de prullenbak gegooid. Wat mij betreft wordt er met de pimple patches een hoop beloofd, maar niks waargemaakt. Een absolute fail dus!

Heb jij ook zo’n slechte ervaring met de pimple patches? of juist een goede ervaring? Laat het me dan even weten in de reacties.

Volg je me al op instagram? Lijkt me leuk!

Dit vind je misschien ook leuk...

8 Reacties

 1. Jammer dat het een fail is!

 2. Balen dat ze zo slecht bevielen! Maar wat je zegt, fijn dat je ze in zo’n box had gekregen en niet zelf had gekocht.

 3. Oh jeetje.. Ik was altijd al benieuwd of zoiets zou werken..

  1. bdjowen zegt:

   Ja ik dus ook haha. Helaas een enorme fail!

 4. Linda zegt:

  Ik liep met twee cirkeltjes op mijn voorhoofd na het gebruik van de patches. 😂

  1. Ohhh jeetje wat balen zeg! Gelukkig had je ze inderdaad niet zelf gekocht..

   1. Nou idd! Wat dat betreft is het ideaal om met nieuwe dingen kennis te maken via de goodiebox haha.

  2. Hahahahaha. Hoe lang was dit zichtbaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *