Beauty Lifestyle

Review: Insta Glow

Een tijdje geleden poste ik een foto op Instagram met spierwitte benen, iets waar ik helemaal niet vrolijk van wordt. Ken je dat? Een jurkje of rokje aan willen, het jurkje te mooi vinden om er een panty onder te dragen, om dan vervolgens rond te lopen met melkflessen? In mijn geval was het helemaal vervelend, want ik wilde juist graag outfit foto’s hebben met een bepaald jurkje haha. We hebben dan een “aantal” zomerse dagen gehad in Nederland, maar van lekker tropisch weer kunnen we nog niet spreken.

En ben je dan al heerlijk verkleurd in die dagen dat het wel wat zomers leek, dan is die kleur nu zo langzamerhand alweer weg, omdat de kleur niet “in stand” gehouden wordt door de zon. Hier moest ik dus een oplossing voor hebben, want met van die radioactief witte benen ga ik natuurlijk niet weer shinen op mijn foto’s.

Maarja volgend probleem.. welke selftanner is dan goed? Ik wil er natuurlijk ook niet bij lopen als een wandelende wortel of zo gevlekt als een koe. Een tijdje geleden kwam ik dus de Insta Glow tegen, een product wat veel goeds beloofd. Echter wel iets aan de prijzige kant, maar hey.. als het echt werkt? Why not.. we hebben immers toch maar 3 weken per jaar blote benen weer in Nederland.

De Insta Glow

Met de Insta Glow geniet je van een luxueuze, gebronsde huid en hydraterende voordelen, zonder overmatige blootstelling aan de zon (of zonnebank). De Insta Glow is ontwikkeld voor zowel gelaat als lichaam en bouwt geleidelijk op tot een natuurlijke bruine kleur. 15 minuten na het aanbrengen van de Insta Glow begin je al resultaat te zien. Het product is reukarm en glijdt soepel over de huid om het snel en gelijkmatig aan te brengen. De gel droogt snel op, waardoor je dus al snel met je kleurtje kunt pronken.

De Insta Glow heeft nog meer voordelen, naast dat je al binnen 15 minuten een natuurlijke teint krijgt. De Insta Glow biedt een gebronsd effect dat enkele uren na het aanbrengen, niet gemakkelijk afgewassen kan worden. Het product is reukarm en heeft dus niet de typische selftanner geur. Het product trekt snel in en laat geen strepen achter, ook laat het geen vlekken achter op je kleding. De teint blijft 5-7 dagen zitten.

Ingrediënten: Aqua, Butylene Glycol, Isopropyl Palmitate, Undecane, Tridecane, Dihydroxyacetone, Pentylene Glycol, Alcohol, Lauryl PEG-10 Tris(Trimethylsiloxy)Silylethyl Dimethicone, Sodium Chloride, Dimethicone, Persea Gratissima Oil, Sodium PCA, Glycerin, Panthenol, Hydroxyproline, Proline, Sodium Hyaluronate, Polysorbate 20, Tin Oxide, Sodium Ferrocyanide, Mica, Tocopherol, Phenoxyethanol, [Caramel, CI 77891, CI 77491].

Mijn ervaring

Ik moet zeggen dat het al zijn beloftes waarmaakt. Het product kun je makkelijk aanbrengen, zonder nadien vieze handen te hebben. Het smeert fijn uit en de substantie voelt ook zacht aan op je huid. Ik had maar een paar druppels nodig om 1 hele been in te smeren, dus volgens mij kun je best lang doen met 1 tube. Mijn benen voelden nadien ook zacht aan en niet zoals bij veel tanning producten, dat je er een plakkerig laagje op voelt liggen.

Resultaat 1 been (15 minuten) -> Ik zit hier dus ook op een wit laken, de Insta Glow laat niet af!

Eerst heb ik 1 been ingesmeerd, om goed het verschil qua teint te kunnen zien. De Insta Glow kleurt naar je eigen huidpigment, dus de één zal wat sneller het gewenste resultaat hebben als de ander. Ik merkte echt binnen 15 minuten al een groot verschil, dit was dan ook niet moeilijk met mijn spierwitte benen (Ik verkleur ook redelijk snel in de zon, dus mijn huidpigment is redelijk).

In de avond ben ik gewoon gaan douchen. Je moet namelijk gewoon kunnen douchen, zwemmen en sporten na het aanbrengen van de Insta Glow (Wel even laten intrekken natuurlijk). Na het douchen waren mijn benen nog net zo getint als daarvoor. De volgende dag was de teint helemaal optimaal, op dit moment kun je dan ook beslissen of je tevreden bent met de huidige kleur of dat je nog bruiner wil. Wil je nog bruiner? dan kun je gemakkelijk nog een laagje aanbrengen.

Resultaat beide benen (24 uur)

Zoals ik eerder al benoemde is de Insta Glow iets aan de prijzige kant, namelijk €36,91 exl. verzendkosten. Maar wat mij betreft is hij zijn prijs waard. Ik heb dan ook redelijk snel mijn “gewenste” kleur, waardoor ik dus langer met een tube kan doen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het product? Wil je meer informatie hebben of denk je die selftanner moet ik hebben? Stuur mij dan even een DM op instagram.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 Reacties

  1. Wauw! Wat een verschil zeg! Echt leuk om te zien

  2. Oh wauw prachtige resultaten! Heel natuurlijk ook, love it 😍

    1. Ja he? En dat zonder vlekken en strepen.

  3. Saskia zegt:

    Wauw! Mooi resultaat zeg!

    1. Fijn he! En dat zonder strepen en vlekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *