Lifestyle

Review: IDEAL OF SWEDEN + discount code

Sinds enkele maanden ben ik enorme fan van de producten van IDEAL OF SWEDEN. Het assortiment bestaat onder andere uit telefoon accessoires, laptop hoezen en thermosflessen. Als je het mij vraagt komt IDEAL OF SWEDEN elk seizoen met de meest fleurige printjes en kleuren combinaties. Persoonlijk word ik dan ook altijd erg vrolijk van een leuk telefoonhoesje en heb ik het liefst een telefoonhoesje passend bij mijn outfit.

IDEAL OF SWEDEN is een Zweeds mode en lifestyle merk voor mobiele telefoonaccessoires. Accessoires of Attraction maakt hun producten moeiteloos uitwisselbaar met een eenvoudige magnetische klik. IDEAL OF SWEDEN werd opgericht met als doel de meest innovatieve producten te produceren die ertussen uit springen.

Met kwaliteit, design en functies als kerndoelstellingen, vervaardigd IDEAL OF SWEDEN hun producten uit zorgvuldig geselecteerde materialen. Ze doen hun inspiratie op uit modeshows en recente catwalks.

IDEAL OF SWEDEN focust zich op nieuwe innovatieve functies met als doel het dagelijkse leven van mensen in beweging te vergemakkelijken. De producten van IDEAL OF SWEDEN zijn vervaardigd uit hoogwaardige, zorgvuldig geselecteerde materialen. Zo maken ze onder andere gebruik van Premium PU materiaal, dat identiek (maar duurzamer) is dan echt leder. Dit materiaal is perfect voor telefoonaccessoires, die veel slijtage doormaken.

Zoals ik net al zei, ben ik een enorme fan van de producten van IDEAL OF SWEDEN i.v.m. de fleurige printjes en kleuren combinaties. Het hoesje heb ik een tijdje geleden al mogen ontvangen en recent kreeg ik de ring mount opgestuurd. Met beide producten ben ik heel tevreden. De kwaliteit van de producten voelt heel goed aan en heeft naar mijn mening ook een luxueuze uitstraling. De ring mount is magnetisch en klampt zich stevig vast over het hele telefoonhoesje.

IDEAL OF SWEDEN heeft elk seizoen een grote uitverkoop van 70% korting, waardoor je dus flink kunt besparen op de producten. Gemiddeld betaal je voor een telefoonhoesje ongeveer 30 euro, wat mij betreft een prima prijs, gezien de kwaliteit die ze leveren.

Speciaal voor jullie heb ik een code voor 15% korting (geldig op alle producten, inclusief de producten die al in de sale zijn). Gebruik de volgende code: ID15-741198 op idealofsweden.nl

Hebben jullie al ervaring met IDEAL OF SWEDEN? Wat is jullie favoriete accessoire? Of gaan jullie je eerste product aanschaffen? Laat het even weten in de reacties!

* Dit artikel bevat gesponsorde producten.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *