Lifestyle

PLANTREBELZ

Zoals jullie weten ben ik echt een planten gek. Ik heb inmiddels een kleine jungle verzameld in mijn appartement. Ongeveer 40 planten, zo ongeveer 35 soorten, verzorg ik elke dag met veel liefde. Twee keer per maak ik een rondje met mijn gieter en snoeischaartje. Maar mijn voorliefde gaat toch wel uit naar Monstera, philodendron en alocassia soorten. Een tijdje geleden kwam ik ‘zomaar’ terecht op de site van PLANTREBELZ. Natuurlijk was ik gelijk enthousiast. Er is zoveel keuze! Kamerplanten, stekjes, terrariums en goodies. De hele website heb ik grondig bekeken!

Wat ik juist zo leuk vind aan PLANTREBELZ is dat ze wat meer ‘standaard’ soorten hebben. Maar ook gekke en bijzondere planten, die liggen dat weer meer in mijn straatje!

Nu ben ik een te gekke samenwerking met PLANTREBELZ aangegaan en zich hele toffe stekjes uit in hun webshop. Daarnaast kon ik het niet laten nog wat extra’s aan te schaffen. In totaal kreeg ik 6 stekjes thuis gestuurd. Iets waar ik me enorm veel zorgen over maakte, zouden ze wel goed aankomen? Maar ze waren echt super goed verpakt! Ze zaten in een hele stevig doos met een plakbandje zodat ze mooi op hun plek bleven zitten! Bij de planten wordt een fijne uitleg geleverd. Stuk voor stuk zijn ze goed geworteld en zitten ze in een beschermend netje die vanzelf oplost!

De volgende stekjes heb ik besteld bij PLANTREBELZ:

 • Alocassia Lauterbachiana
 • Black Velvet (alocassia)
 • Pink Dragon (alocassia)
 • Stingray (alocassia)
 • Philodendron White Wave
 • Ficus Abidjan

Na ontvangst heb ik deze beauty’s natuurlijk gelijk in prachtige maar simpele terra cotta potjes gepoot. Omdat ik zoveel soorten heb houd ik de potjes vrij simpel en veelal hetzelfde. Inmiddels zorg in ruim 2 weken met veel liefde voor ze!

Kende jij PLANTREBELZ al? Nee? Dan heb ik je hopelijk enthousiast kunnen maken! Ik zou het leuk vinden als je iets besteld, je me dat even laat weten in de comments!

Dit vind je misschien ook leuk...

7 Reacties

 1. Ja super leuk! Ik ben ook nog steeds erg blij met m’n plant van hun 🙂

  1. desmilou zegt:

   Welke heb je gekozen?

 2. Bij een andere blogger heb ik een artikel gelezen van Plantrebelz. Eigenlijk moet ik nog steeds kijken welke ik ga kopen. Kan niet kiezen haha

  1. desmilou zegt:

   Heb je inmiddels gekozen?

 3. Heb er gisteren ook een bestelling geplaatst, reuze benieuwd!

  1. desmilou zegt:

   Oh leuk! Wat heb je besteld?

 4. Thanks Neal! Great to see you and we will be posting info for our next Meetup soon. Christine Salem Retha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *