Lifestyle

PLANTREBELZ

Zoals jullie weten ben ik echt een planten gek. Ik heb inmiddels een kleine jungle verzameld in mijn appartement. Ongeveer 40 planten, zo ongeveer 35 soorten, verzorg ik elke dag met veel liefde. Twee keer per maak ik een rondje met mijn gieter en snoeischaartje. Maar mijn voorliefde gaat toch wel uit naar Monstera, philodendron en alocassia soorten. Een tijdje geleden kwam ik ‘zomaar’ terecht op de site van PLANTREBELZ. Natuurlijk was ik gelijk enthousiast. Er is zoveel keuze! Kamerplanten, stekjes, terrariums en goodies. De hele website heb ik grondig bekeken!

Wat ik juist zo leuk vind aan PLANTREBELZ is dat ze wat meer ‘standaard’ soorten hebben. Maar ook gekke en bijzondere planten, die liggen dat weer meer in mijn straatje!

Nu ben ik een te gekke samenwerking met PLANTREBELZ aangegaan en zich hele toffe stekjes uit in hun webshop. Daarnaast kon ik het niet laten nog wat extra’s aan te schaffen. In totaal kreeg ik 6 stekjes thuis gestuurd. Iets waar ik me enorm veel zorgen over maakte, zouden ze wel goed aankomen? Maar ze waren echt super goed verpakt! Ze zaten in een hele stevig doos met een plakbandje zodat ze mooi op hun plek bleven zitten! Bij de planten wordt een fijne uitleg geleverd. Stuk voor stuk zijn ze goed geworteld en zitten ze in een beschermend netje die vanzelf oplost!

De volgende stekjes heb ik besteld bij PLANTREBELZ:

 • Alocassia Lauterbachiana
 • Black Velvet (alocassia)
 • Pink Dragon (alocassia)
 • Stingray (alocassia)
 • Philodendron White Wave
 • Ficus Abidjan

Na ontvangst heb ik deze beauty’s natuurlijk gelijk in prachtige maar simpele terra cotta potjes gepoot. Omdat ik zoveel soorten heb houd ik de potjes vrij simpel en veelal hetzelfde. Inmiddels zorg in ruim 2 weken met veel liefde voor ze!

Kende jij PLANTREBELZ al? Nee? Dan heb ik je hopelijk enthousiast kunnen maken! Ik zou het leuk vinden als je iets besteld, je me dat even laat weten in de comments!

Dit vind je misschien ook leuk...

16 Reacties

 1. Ja super leuk! Ik ben ook nog steeds erg blij met m’n plant van hun ­čÖé

  1. desmilou zegt:

   Welke heb je gekozen?

 2. Bij een andere blogger heb ik een artikel gelezen van Plantrebelz. Eigenlijk moet ik nog steeds kijken welke ik ga kopen. Kan niet kiezen haha

  1. desmilou zegt:

   Heb je inmiddels gekozen?

 3. Heb er gisteren ook een bestelling geplaatst, reuze benieuwd!

  1. desmilou zegt:

   Oh leuk! Wat heb je besteld?

 4. Thanks Neal! Great to see you and we will be posting info for our next Meetup soon. Christine Salem Retha

 5. Really informative blog post. Much thanks again. Really Great. Tammie Vaughan Pettiford

 6. Thank you for sharing with us, I believe this website genuinely stands out :D. Lula Shelden Avner

 7. 804885 411011Id need to verify with you here. Which isnt 1 thing I often do! I get pleasure from reading a put up that will make individuals believe. In addition, thanks for permitting me to comment! 279215 Sonni Durant Brigham

 8. To link your Facebook and Twitter accounts, open the Instagram app on your phone or tablet, and select the Profile tab in the bottom-right corner of the screen. Anetta Torre Robinet

 9. I have aikansh to you are hzxjxxb w to be a good timeto time and money Ealasaid Barnett Philippine

 10. I think this is one of the most important info for me. And i am glad reading your article.
  But should remark on few general things, The web site style is perfect, the articles is really excellent : D.
  Good job, cheers

 11. Instagram takip├ži say─▒n─▒z─▒ artt─▒rmak i├žin geli┼čmi┼č takip├ži kasma sitesine girebilir ve istedi─činiz ma┼čay─▒ se├žerek hayran dolumu yapabilirsiniz. ┼×ifresiz giri┼č ve instagram ile giri┼č yapabilece─činiz sosyal medya panelimiz anl─▒k ve h─▒zl─▒ ├žal─▒┼čmaktad─▒r. Uzunca vakit ge├žiren kullan─▒c─▒lar daha da fazla takip├ži kazanabilir! https://rebrand.ly/instagram-takipci-hilesi

 12. Sosyal medyadaki hikayenizi b├╝y├╝tmenin ┼čimdi tam vakti! G├╝ncel ve temass─▒z ├Âdeme y├Ântemleri bar─▒nd─▒ran sitemizden an─▒nda organik takip├ži sat─▒n al─▒n ve tamam─▒ ger├žek instagram takip├žileriyle sosyal medya hesaplar─▒n─▒z─▒ b├╝y├╝tmeye ba┼člay─▒n! http://bit.ly/takipci-satin-alin

 13. Sosyal medyadaki hikayenizi b├╝y├╝tmenin ┼čimdi tam vakti! G├╝ncel ve temass─▒z ├Âdeme y├Ântemleri bar─▒nd─▒ran sitemizden an─▒nda organik takip├ži sat─▒n al─▒n ve tamam─▒ ger├žek instagram takip├žileriyle sosyal medya hesaplar─▒n─▒z─▒ b├╝y├╝tmeye ba┼člay─▒n! http://bit.ly/takipci-satin-alin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *