Beauty

ORIFLAME OPTIMALS

Een paar weken geleden schreef ik een artikel over mijn ‘skincare routine’, heb je deze nog niet gelezen? Dan kun je hem hier terug vinden. Hierin noem ik ook twee verschillende producten van het bekende merk Oriflame. Deze producten van Oriflame Optimals gebruikte in toen maar pas. Ik had jullie beloofd er een review over te schrijven! Nou hier komt ie!

Even kort over Oriflame. Het is een Zweeds bedrijf dat hoogwaardige beauty producten aanbiedt. Het is ontstaan in 1967 en wordt inmiddels in 60 landen verkocht. Ze hebben momenteel als lange termijn visie om een volledig duurzaam. bedrijf te worden. Daar kan ik natuurlijk alleen maar blij van worden! Ze streven naar het gebruik van natuurlijke ingrediënten en proberen om het gebruik van ingrediënten uit hernieuwbare plantenbronnen te optimaliseren.

Oriflame Optimals Even Out Foaming Cleanser. De cleanser zit in een mooie ‘clean’ ogende verpakking met een super handig pompje. Ik gebruik per keer ongeveer anderhalf pompje en dat is ruim voldoende! De cleanere ruikt heerlijk fris en heeft een beetje een crème achtige structuur. Wanneer je hem op een vochtige huid in masseert gaat hij licht schuimen. Na gebruik voelt mijn huid super fris en gehydrateerd aan! De prijs is ook echt prima. Je betaald slechts €8,99 voor 150ML. Super budget proof dus!

Oriflame Optimals Even Out Toner. De toner zit in bijna dezelfde verpakking als de cleanser, wat voor mij al een enorm pluspunt is. Ik hou ervan als producten bij elkaar matchen. De toner heeft een dop en je moet een beetje schudden om het product eruit te krijgen. Niet super handig. Het ruikt niet chemisch, maar ik kan de geur niet echt een plekje geven. Ik gebruik hem na de cleanser en voor mijn serum/creme. Hij verwijdert dode huidcellen en laatste restjes onzuiverheden. Kosten: €8,99 voor 150ML.

Conclusie: Heel tevreden. Prijs – kwaliteit verhouding is echt prima. Het product doet wat hij beloofd. En ik ben heel blij dat Oriflame werkt aan duurzaamheid. Ik heb het product verkregen door een bekende Oriflame party. Voor zover ik weet zijn er geen winkels die de producten verkopen. Wel is er een webshop. Ik heb me even aangemeld omdat ik wilde weten wat de voordelen waren. Ik vind de verzendkosten heel hoog, namelijk €6,75. Je verdient per bestelling beauty points. Ik kan alleen zo snel niet vinden wat je daar mee kunt doen.

Wat zijn jou ervaringen met Oriflame? En wat zijn je favoriete producten! Let me know!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Dit merk is nieuw voor mij. Interessant. Jammer dat het nog niet in Nederland verkrijgbaar is…

    1. desmilou zegt:

      Het is gewoon in Nederland verkrijgbaar! Via de webshop van Oriflame kun je online bestellen of je moet even in je omgeving rondvragen of er iemand ‘consulent’ is. Die kan het ook voor je bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *