Fashion

NOOIT GENOEG SIERADEN

Degene die mij een beetje kennen weten dat ik ontzetten veel armbanden, horloges, kettingen en oorbellen heb. Van kettingen tot oorbellen tot horloges. Ik heb echt nooit genoeg sieraden. Dat lees je bijvoorbeeld hier. Onlangs heb ik van alles uitgezocht via de webshop van Finaste. Ik koos voor een paar statement oorbellen, een ketting en een super leuke armband. Meestal kies ik voor zilver maar deze keer ging ik voor goud!

Finaste

Finaste heeft in hun webshop echt een enorm assortiment. Ringen, armbanden, setjes, noem maar op. Echt hele fijne sieraden voor ook nog een een super fijne prijs. Ze houden echt de allerlaatste trends in de gaten zodat hun shop vol staat met de trend van nu! Zo is de animal print helemaal hot! Veel van hun producten worden in hun eigen atelier gemaakt. Wat ook leuk is om te weten is dat Finaste in het Zweeds ‘de mooiste’ betekent!

Gepersonaliseerde sieraden

Wat ik ook super leuk vind, is hun collectie met gepersonaliseerde sieraden! Je kunt hier oorbellen, kettingen en armbanden bestellen met bijvoorbeeld de initialen van je vriend/vriendin/zus noem maar op in laten graveren. Hun sieraden graveren ze ook nog eens helemaal zelf! Ook heel leuk om met de komende feestdagen cadeau te geven!

Wat heb ik geshopt?

Ik heb een super leuke double layer ketting geshopt, een paar statement oorbellen met panterprint en een double layer statement armband! Wat voor mij ook heel erg prettig is, is dat hun producten nikkel vrij zijn! De sieraden worden per stuk in een super mooi sieraden doosje geleverd. Dat is dus met opbergen ook super fijn!

Heb jij nou net als mij ook nooit genoeg sieraden? En heb je een bestelling geplaatst bij Finaste? Laat me dan even weten wat je besteld hebt in de reacties! Neem ook eens een kijkje op mijn Instagram, vind ik leuk!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. just right content

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *