Geen categorie

NIEUWE LUXPLUS SHOPLOG

Het heeft even geduurd maar er is weer een nieuwe LUXPLUS shoplog! Geen idee wat Luxplus is? Lees het dan hier even terug! Ik had weer allerlei dingen nodig, normaal gesproken koop ik veel van deze producten bij de Action. But as we all know, is deze dicht, en vind ik dat echt om te janken. Daarom kocht ik weer een hele voorraad bij Luxplus en ook deze keer bespaarde ik super veel geld.

Wat kocht ik allemaal?

Mijn bestelling (nieuwe luxplus shoplog) koste me uiteindelijk €54,36. Ik bespaarde weer ruim €60! Dan zit ik dus wel even met een big smile naar m’n bestelling te kijken, en kocht ik onzin producten? Zelf vind ik natuurlijk van niet, maar lees verder en oordeel zelf! Ik ga niet alles uitlichten want dan wordt dit echt een mega lang artikel.

Ik begin met deze parfums! In mijn vrije tijd draag ik vaak best hele dure geuren. Mijn favoriet op dit moment is Black Opium van Yves Saint Laurent. Maar deze draag ik niet naar m’n werk, is gewoon zonde. Daarvoor koop ik vaak iets goedkopere geurtjes. Glam X had ik al in mijn mandje, Jo-ann wees me op de aanbieding van Calvin Klein.

Calvin Klein: €15,99

Glam X: €7,99

Het masker van L’orea heb ik ooit eens als tester gekocht. Maar hij is me zo goed bevallen dat ik nu toch een grote pot heb gekocht. Omdat ik niet altijd zin heb om de tijd te nemen voor een masker heb ik ook twee sheet maskers gekocht.

L’oreal €4,99.

Sheetmask beide €0,99

Ik kocht een nieuwe make-up spons en een super handige tool om mijn kwasten schoon te maken (wat ik veel te weinig doe). En getver wat kwam er een rommel af. Beide voor €1,99.

Super fijne mascara van Maybelline voor €3,99. Mijn favoriete droog shampoo van Aussie voor €2,59 en een nieuwe nagellak (want dit had ik nog niet) van O.P.I. in de kleur Barefoot in Barcelona voor €4,99.

Scrub voor €2,49

Argan Oil serum voor €1,30

Yankee Candle (heel klein) €1,99

Ben jij bekend met Luxplus? Zo ja, wat koop je er zoal? Laat even een reactie achter en neem ook gelijk even een kijkje op mijn Instagram 😉

1 Reactie

  1. well content

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *