Beauty

Naobay Detox

In april kreeg in mijn eerste Goodiebox. Een cadeautje voor jezelf, elke maand voor €19,95 en altijd full size producten. Wil je iets meer uitleg over de box, je leest het hier in een artikel van Jo-ann. In deze box zaten verschillende producten die ik al kende maar ook producten die ik nog niet kende of waarvan ik het merk niet eens kon. Zo zitten er ook producten in van Naobay.

Naobay betekend: Natural and organic, beauty and you. Het is een Spaans merk en een organic product. Het product is milieuvriendelijk. De mensen die het product ontwikkeld hebben, willen eerlijk/duidelijk en transparant product. En dat straalt het product ook uit. De verpakking ziet er super fris uit, geen poespas.

Ik had de Naobay Detox unpoluted, oxygen light cream in mijn Goodiebox. Het product heeft een heerlijk frisse en zachte geur. Het heeft een hele fijne structuur en trekt snel in de huid. Blijft niet liggen en voelt niet vettig aan. Ik gebruik hem in combinatie met een serum. Ik hem mijn product gekregen in een flacon met handig pompje. En 1 pompje is voldoende voor het hele gezicht.

De oxygen light cream bevat de volgende natuurlijke ingrediënten: aloe vera, jojoba oil, sweet almond oil, grape seed oil, ginkgo extract, raspberry, sage & green tea. Een vegan product dus!

De combinatie van ingrediënten zorgt ervoor dat je huid gevoed wordt, wat ook echt zo is. Ik gebruik het product nu ruim een week en heb normaal gesproken binnen een dag of twee last van droge plekken in m’n gezicht. Met deze crème heb ik dat niet. Daarnaast geven de ingrediënten bescherming tegen allerlei agressieve stoffen van buitenaf en houding vocht vast zodat je huid niet uitdroogt. En dit is dus te merken!

Ik heb gebruik product twee keer per dag na het reinigen van m’n gezicht volgens mijn vaste routine. Ik heb niet een mega uitgebreid ritueel. Verwijderen van make-up met wasbare wattenschijfjes en micellair water. Daarna gebruik ik Medex hydrophilic oil en een serum. En sluit ik af met de Naobay oxygen light cream.

En daarmee sluit ik ook dit artikel af.. I hope you liked it! Let me know! Heb jij nog vragen stel ze gerust in de comments. En neem eens een kijkje op mijn Instagram, vind ik leuk 😉

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. Heb het ook had in mijn Goodiebox maar nog niet getest 🙈 maar nu ben ik wel benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *