Lifestyle

Momenten waar ik gelukkig van wordt (x4)

In mijn vorige blogpost deelde ik mijn 4 grootste irritaties met jullie (artikel vind je hier). Onder het mom van “na regen komt zonneschijn”, deel ik vandaag 4 momenten waar ik gelukkig van wordt. Ondanks dat ik in 25 jaar veel ellende heb meegemaakt, probeer ik altijd het glas half vol te zien i.p.v half leeg. Ik probeer het positieve te zien in de nare dingen die ik heb meegemaakt, en geloof dat dit mij als persoon sterker heeft gemaakt. Hierdoor ben ik ook meer de kleine dingen in het leven gaan waarderen.

1: Familie en vrienden

Met stip op 1 staat de tijd die ik mag doorbrengen met familie en vrienden. Door het overlijden van mijn vader, ben ik de kleine momenten met familie en vrienden meer gaan waarderen.. Je weet immers nooit wanneer je iemand voor het laatst ziet. Ik probeer zoveel mogelijk van mijn vrije tijd dan ook te investeren in de mensen die ik lief heb.

2: Pakketjes unboxen

Hier word ik zo intens gelukkig van.. het moment dat je eindelijk je bestelling thuis geleverd krijgt. Ik heb periodes dat ik “te” veel bestel en soms dan ook niet meer weet waar ik een pakketje van krijg. Of dat ik niet meer weet wat ik besteld had, dit maakt het uitpakken stiekem nog leuker. Daarnaast ben ik natuurlijk lid van de Goodiebox en Bluxbox, waardoor je als het ware elke maand een cadeautje kan uitpakken.. Heerlijk!

3: Zon
Afbeelding van het resort in Bonaire, waar ik in maart op vakantie zou gaan. Een moment waar ik gelukkig van wordt.
In maart zou ik naar dit resort op Bonaire gaan, helaas gecanceld door het corona virus. Hopelijk kunnen we binnenkort alsnog gaan.

Wie wordt er nu niet gelukkig van zomers weer? Van mij mag het elke dag wel een graad of 25 zijn.. heerlijk. Zelf ben ik in de zomerperiode veel vrolijker en opgewekter, ondanks de vieze, warme/klamme nachten. De periode dat je eindelijk weer je leukste jurkjes uit de kast kunt trekken.. Of de hele dag zonnebaden, met een goed boek. Deze momenten maken mij dan ook intens gelukkig.

4: Food

Ik kan enorm gelukkig worden van lekker eten. Ondanks dat ik zelf een moeilijke eter ben en echt over mijn nek kan gaan als ik iets nieuws probeer. Zo kan ik er bijvoorbeeld enorm naar uitkijken om een heerlijk biefstukje te eten, maar kan ik ook erg genieten van gezond eten. Lekker eten is dus echt onmisbaar in het lijstje van momenten waar ik gelukkig van wordt.

Er zijn natuurlijk nog ontelbaar meer momenten waar ik gelukkig van wordt.. Denk aan reizen, city trips, shoppen, feestjes, relax momentjes thuis en nog zoveel meer. Zoals ik eerder al benoemde.. ben ik de afgelopen jaren steeds meer de kleine dingen in het leven gaan waarderen, en merk ik dat dit mij als persoon veel gelukkiger maakt.

Waar word jij intens gelukkig van? Of kun je je vinden in de momenten waar ik gelukkig van wordt? Laat even een reactie achter! Dit vind ik namelijk erg leuk om te lezen.

Volg je me al op Instagram?

Dit vind je misschien ook leuk...

12 Reacties

 1. Ik kan erg gelukkig worden als ik eventjes helemaal alleen thuis ben! Door corona is dat helaas een zeldzaamheid nu.

 2. Ah heel leuk dit! Ik herken me in alle puntjes, love it hihi 😍

 3. als naar mijn man en kids kijk word ik al happy 😀 je hebt een leuk overzicht ervan gemaakt

 4. Mandy zegt:

  Ik hou ook van pakketjes.. soms voel ik me ook echt schuldig als de pakketbezorger hier zowat elke dag komt

 5. Een mooi boek, onverwachts bezoek, een fijne wandeling, muziek, een leuk uitstapje, leuke comments op een blogpost…

 6. Ik herken me er helemaal in! 🙂

 7. Food….. wat zijn dat voor gerechtjes? Ziet er lekker uit!

 8. Caroline zegt:

  Ik sluit me helemaal aan bij jouw happy moments en voeg daar nog graag het knuffelen met mijn hond aan toe.

 9. Laura zegt:

  Ik houd ook echt van pakketjes unboxen. Zo leuk om altijd te zien wat erin zit.

 10. aha ik sluit mezelf volledig aan, familie/vrienden – food – reizen en wie wordt er nu niet happy van pakketjes unboxen?

 11. Geluk zit ‘m in kleine dingen. De glimlach van je kind. Een zonnestraaltje door het verder grauwe wolkendek. Maar ook in verdriet vind ik zo mijn geluksmomentjes. Dat moment dat ik ineens voel dat ik naar de foto van mijn moeder moet kijken bijvoorbeeld (mijn moeder is twee jaar geleden onverwachts en binnen korte tijd overleden) en ik naast verdriet nu ook mooie herinneringen kan voelen. Een soort lach met een traan…

 12. Van heel veel dingen… vrienden, familie, zon, reizen, series kijken, lekker eten, lekker koken, spelletjes spelen, babykamer inrichten en spulletjes inslaan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *