Lifestyle

MIJN WEEK IN FOTO’S

En ook week 28 is weer voorbij gevlogen! Helaas een week waarin de zon zich niet zoveel heeft laten zien. Maar dat nemen we maar voor lief. Ik schrijf dit op zondag, heerlijk buiten op mijn balkonnetje.

Maandag: vandaag had ik de allerlaatste theorie toets van mijn opleiding! En aan het einde van de dag wist ik al dat ik deze heb afgerond met een 7.6! WOEHOE! Na de zomer nog een half jaartje, het is voorbij gevlogen! Wat we precies gaan doen is me nog niet helemaal helder. Dit is trouwens mijn studeer/werkplek in huis.

Dinsdag: Ging ik in de ochtend langs bij Jo-ann. Met het idee om een paar leuke foto’s te schieten voor onze samenwerking met Kaya Sieraden. Helaas heeft Jo-ann nog steeds haar ooglid ontstoken waardoor foto’s maken er niet in zat. Wel schoten we super leuke product foto’s!

Woensdag: Geen speciale dag, gewoon een hele drukke werkdag.

Donderdag: Vandaag moest ik naar de KNO arts voor een uitgebreide allergie test. Geen verrassingen op dat gebied. Dat ik allergisch ben voor pollen en huisstofmijt dat wist ik al. Helaas blijkt mijn neusschotje zo scheef te staan dat door mijn neus ademen lastig is. Wat betekend dat ik geopereerd moet worden, wachttijd: 3 a 4 maanden.

Vrijdag: Ook een gewoon, drukke maar heel gezellige werkdag. ’s Avonds had ik nog zoveel energie over dat ik besloot alvast een begin te maken met het verven van de keuken. De eerste muur had ik al terra cotta gemaakt toen ik ging verhuizen, de andere muren waren nog een beetje taupe achtig. En het verven stond toch al voor dit weekend op de planning! De donkere kleur is zoals het was.

Zaterdag: Toch lekker uit kunnen slapen omdat ik gisteren al een begin had gemaakt met de muren. Vandaag de rest van de muren kunnen witten en zelfs gelijk een tweede laag kunnen aanbrengen! Daardoor is de keuken nu af, op een plint onder de keuken na. Maar deze moet door de woningbouw vervangen worden. En schreef ik me in voor het ‘Hello new you’ programma van Marlou. Hierover later meer!

Zondag: Een heerlijk relax dagje op de planning. Ik schreef buiten alvast de artikelen die komende week online komen, en stiekem alvast eentje extra. Lekker met blote benen in het zonnetje. Ging ik naar de Decathlon om een nieuwe yoga mat te scoren. En ging ik gezellig bij pap en mam eten die terug kwamen van een weekendje kamperen!

Ik vind het ook leuk om te weten wat jij beleeft hebt deze week, laat het me weten in de comments!

Volg je mij al op Instagram?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *