Beauty Lifestyle

Mijn liefde voor Bruno Banani

Al jaren ben ik verliefd op de geuren van Bruno Banani. Door de jaren heen heb ik dan ook al heel wat geuren van Bruno Banani versleten. Zo’n beetje elke geur heb ik wel geprobeerd en daarvan koop ik mijn favorieten elke keer opnieuw. Persoonlijk vind ik de geuren van Bruno Banani heel fris ruiken en vind ik elke geur iets unieks hebben. Ik kan dan ook altijd direct ruiken als iemand een geurtje van Bruno Banani heeft opgespoten.. I love it! Zowel voor vrouwen als voor mannen heeft Bruno Banani een top selectie aan geuren, zo kocht ik voor vaderdag dan ook altijd een geurtje van Bruno Banani voor mijn vader.

De flacons van Bruno Banani vind ik simpel maar classy. Kenmerkend voor de flacons is dat ze altijd “scheef” staan.

Mijn favorieten
Bruno Banani – Woman

Geurnoot: Bloemig
Topnoten: Zoete sinaasappel, klimop en waterlelies
Bruno Banani Woman is het verleidelijke parfum voor de zelfverzekerde vrouw. Deze frisse en cheeky geur speelt met verschillende contrasten en is zowel zoet, fruitig en houtachtig. Naast de topnoten, bestaat het hart uit noten van sappige perzik, fresia en lelietjes-van-dalen en in de basis zitten witte muskus en romige vanille voor een warme aroma dat lang blijft hangen. Deze geur wordt omschreven als “Fris en brutaal: het perfecte parfum voor de vrouw die de duivel in zichzelf omarmt”.

Wat mij betreft is dit echt de klassieker onder de Bruno Banani geurtjes. Dit is ook het eerste geurtje wat ik ooit van Bruno Banani heb gekocht en waar mijn liefde voor de parfum begon. Inmiddels heb ik hier ook meerdere flacons van versleten.

Bruno Banani – Magic Woman

Geurnoot: Fruitig
Topnoten: Meloen, passievrucht en rode bessen.
Magic woman is de perfecte geur voor vrouwen die graag flirten. De pittige compositie creëert een bijna magische aantrekkingskracht die voor de meeste mannen onweerstaanbaar is. Naast de topnoten bepalen rosé champagne, lelies en wilde aardbeien het hart van de geur. De sensuele basis wordt gevormd door sandelhout en muskus.

In de lente/zomer is dit mijn favoriete geur van Bruno Banani. De geur is lekker zoet en fruitig. Vaak vind ik een hele zoete geur “te veel van het goeie”, maar de Bruno Banani – Magic Woman is wat dat betreft goed in evenwicht.

Bruno Banani – Woman’s Best

Topnoten: Roze grapefruit en sinaasappel.
Woman’s Best bestaat uit een selectie van de beste ingrediënten. Een geur zo verleidelijk als een sexy dessert, zonder calorieën. De geur combineert; koelheid door de frisse geur van roze grapefruit en sinaasappel. Vrouwelijkheid door de sexy combinatie van fruitige peersorbet en rozenblaadjes als hartnoten. Verleiding door de wilde bessen panna cotta en sandelhout als basisnoot.

Ook de Bruno Banani – Woman’s Best is een heerlijke frisse en licht zoete geur en behoort ook zeker tussen mijn favorieten. Persoonlijk vind ik dit niet het “beste” geurtje van Bruno Banani, maar hij behoort zeker weten in mijn top 3. Zelf gebruik ik dit geurtje graag in de Herfst en in de avond omdat de wat “hardere noten” wat meer de overtoon hebben.

Bruno Banani – for men

Topnoten: Bergamot, Tunesische rozemarijn en groene appel.
De made for men overtuigt met zijn mannelijke intensiteit. Door een combinatie van fruitige, aromatische topnoten. Het hart van de noten is een combinatie van geranium met koude, verfrissende waternoten. Rokerige noten van cederhout uit Virginia, tonkabonen, mos en muskus geven de geur een mannelijk karakter.

Wil je je vriend, broer of vader verassen met een geurtje die heerlijk ruikt en waar je niet de hoofdprijs voor betaald? Dan raad ik dit geurtje van Bruno Banani echt aan.

Bruno Banani is dus een geur die ik altijd in huis heb en waarvan de flacons het snelst leeg raken in mijn parfum collectie. Bruno Banani is een betaalbare parfum en is vaak ook nog eens flink afgeprijsd, denk aan periodes rondom valentijn, Moederdag etc. Daarnaast is de geur vaak in de aanbieding bij Kruidvat!

Wat is jouw favoriete parfum merk? Heb je net als ik ook een liefde voor Bruno Banani? Zo ja, welke geur vind jij het lekkerst? Laat het even weten in de reacties.

P.s voor dit artikel heb ik geen eigen foto’s gebruikt.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Dit vind je misschien ook leuk...

3 Reacties

  1. Ik ben eigenlijk niet zo thuis in de luchtjes, maar ik ben zo verbaasd over de luchtjes die zara verkoopt. Heerlijk gewoon

  2. Oee love Bruno Banani, voor de eerste die je noemt! 😍

    1. Ja hé! Echt mijn favoriete geurtje aller tijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *