Fashion

Mijn favoriete laarsjes voor de herfst

Mijn favoriete laarsjes voor de herfst

De herfst is inmiddels begonnen, het seizoen waar de laarsjes weer uit de kast kunnen. Hoog tijd om mijn favoriete laarsjes voor de herfst met jullie te delen. Van kinds af aan heb ik al een schoenen tik en nu 25 jaar later is deze verslaving nog in volle gang. Ik heb een periode gehad waarin ik bijna elke maand nieuwe schoenen kocht, gelukkig voor mijn portemonnee, is dit tegenwoordig wat minder geworden. Waar ik vroeger vooral zoveel mogelijk schoenen kocht, voor zo min mogelijk geld. Kies ik de laatste tijd voor wat meer kwaliteit en ben ik dan ook bereid om hier wat meer geld voor neer te leggen.

Wat betreft schoenen is de herfst mijn favoriete seizoen. In de herfst heb je zoveel mogelijkheden qua soorten schoenen. Het is het seizoen waarin je weer laarsjes begint te dragen, maar waar je je sneakers ook nog kunt dragen, zonder dat je tenen eraf vriezen.

In dit artikel laat ik jullie mijn favoriete laarsjes voor de herfst zien. Benieuwd? Lees dan gauw verder..

Mijn favoriete laarsjes voor de herfst (x4)
1 Dr. Martens
Mijn favoriete laarsjes voor de herfst

Een maand geleden kocht ik mijn eerste paar Dr. Martens, één van mijn beste aankopen van het afgelopen jaar. Dr. Martens zijn echt tijdloos en kun je wat mij betreft het hele jaar door dragen. Zo kun je ze dragen onder je favoriete jurkje in de lente/zomer, geven ze je outfit meer warmte in de herfst en staan ze ook heel stoer onder je favoriete jeans in de winter.

Dr. Martens kun je dus eindeloos combineren onder verschillende outfits. Binnenkort zal ik een artikel plaatsen over hoe ik ze het liefst combineer. Ik kocht mijn Dr. Martens bij Omoda en had ze binnen 2 werkdagen in huis. Je kunt ze hier bekijken.

2 Shabbies Amsterdam
Mijn favoriete laarsjes voor de herfst

Mijn Shabbies kocht ik alweer een paar jaar geleden. Ook dit paar vind ik tijdloos en kun je eindeloos combineren. Zelf heb ik destijds gekozen voor een bruine kleur, wat het wel iets lastiger maakt om ze te combineren. Maar voor de herfst vind ik dit de ideale kleur, omdat ik in de herfst toch vaak meer naar donkere kleuren neig. Deze Shabbies combineer ik ook graag onder een all black outfit, de kleur van de laarsjes springt er dan echt uit.

De variant die ik heb kan ik niet meer vinden. Wel is hij nog te verkrijgen in andere kleuren. Hier vind je de zwarte variant, die ik ook erg leuk vind.

3 UGGS

Je houdt er van of je walgt er van.. UGGS. Qua uiterlijk zijn het niet mijn meest favoriete schoenen. Maar op de koudere dagen zijn dit absoluut mijn favoriete laarsjes. Ain’t nobody likes frozen toes right? Ik iniedergeval niet. Mijn 1e paar UGGS kocht ik toen ik 15 jaar was, na 3 winters heb ik er toch afscheid van moeten nemen. Mijn 2e paar waren de Classic Short in de kleur Chestnut, inmiddels ook al veel gedragen, maar ik kan er nog geen afscheid van doen. De Classic Short Chestnut is nogsteeds te koop en kun je hier vinden.

Omdat de chestnut kleur niet overal mee te combineren is, ging ik op zoek naar mijn 3e paar. Ik werd verliefd op de Classic mini’s in de kleur zwart. Ook deze zijn nogsteeds te koop en kun je hier vinden.

4 Timberland
Mijn favoriete laarsjes voor de herfst

Iedereen kent wel de bergschoen look-a-likes van Timberland. Inmiddels alweer wat jaartjes geleden, werd ik opslag verliefd op de hoge laars variant hiervan. Ik heb ze dan ook in een opwelling gekocht en vervolgens lagen ze 2 jaar mooi te zijn in de kast.

Met deze laarzen heb ik een beetje een haat-liefde verhouding. 1 omdat ze enorm vervelend zijn om aan te trekken en 2 omdat ze best lastig te combineren zijn vanwege de kleur. Je moet goed nadenken welke kleur top je draagt, vanwege de lengte van de laars, liggen de kleuren namelijk dicht bij elkaar. Dit probleem heb je niet bij de lage variant. Toch vind ik ze prachtig en daarnaast lopen ze ook echt heer-lijk! De hoge laarzen van Timberland kun je hier vinden.

Dit waren mijn favoriete laarsjes voor de herfst, uit mijn eigen schoenen collectie. Mij kennende heb ik nog een enorme wishlist met schoenen die ik nog wil hebben, deze zal ik binnenkort met jullie delen.

Wat zijn jullie favoriete laarsjes voor de herfst? Deel het met ons in de reacties.

Voor meer outfit inspiratie kun je me volgen op Instagram!

Dit vind je misschien ook leuk...

15 Reacties

 1. Packed with avant-garde sex playthings as well as underwear. Cornelle Bondon Ocker

 2. There is visibly a package to know about this. I assume you made sure great points in features additionally. Alisa Nickolai Sitarski

 3. I am so grateful for your blog. Much thanks again. Cool. Vale Adolf Indihar

 4. I constantly emailed this weblog post page to all my contacts, because if like to read it afterward my contacts will too. Odella Dom Marchall

 5. Thanks a lot for the blog post. Really looking forward to read more. Really Great. Denise Rurik Ranique

 6. Some truly prime content on this website , saved to my bookmarks . Brooks Duff Ivonne

 7. Everything is very open with a clear description of the issues. It was really informative. Your site is extremely helpful. Thank you for sharing. Dinah Galen Riba

 8. Pretty! This has been an incredibly wonderful post. Thank you for providing these details. Alta Jabez Idaline

 9. Welcome to visit our firm and factory. Be sure to come to feel free to get in touch with us in case you need any additional assistance. Ruthi Etienne Ofelia

 10. A single with the most helpful British isles essay composing products and services within the community. Austin Paulie Hamner

 11. There is definately a great deal to learn about this subject. I love all of the points you have made. Donia Roddy Meghann

 12. Amazing! Its genuinely awesome piece of writing, I have got much clear idea on the topic of from this paragraph. Blanca Hanan Tildie

 13. Great web site. Plenty of helpful information here. Bertie Shawn Clyte

 14. Card Generator. Yes you heard well, then PC is the way to go. Addie Elihu Wong

 15. perfect post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *