Beauty

MEDEX

Sinds een paar jaar gebruik ik bijna dagelijks de producten van het merk Medex. Dit is zo gekomen nadat mijn zusje een behandeling bij de schoonheidsspecialiste won die werkt met dit merk. Ik ging destijds heen om mijn wenkbrauwen te laten harsen en kleuren, maar ik had op dat moment een hele onrustige huid. Met veel pukkeltjes, plekjes en het voelde onprettig. Op advies van de schoonheidsspecialiste ben ik begonnen met een dagcreme en al snel voegende ik daar een reinigingsolie aan toe.

Hydrophilic Oil

Hydrophilic Oil: Is echt al jaren m’n favoriet! Een heerlijk ruikende, milde reinigingsolie voor een gevoelige en droge huid (like mine). Hij verwijdert vuil, stof en resten make up op een hele milde manier. Hij bevat natuurlijk oliën waardoor hij zeer geschikt is voor een gevoelige en droge huid. Ik doe de olie vaak tijdens het douchen of na het verwijderen van mijn make up in mijn handpalm. En masseer het in. Daarna maak ik mijn vingertoppen nat en masseer verder. Even afspoelen met water.

Prijs/kwaliteit: Medex is geen budget lijn. Ik vind het best aan de prijs. Maar inmiddels gebruik ik de producten een paar jaar en wil ik niet meer zonder. Voor de Hydrophilic Oil betaal ik €29,30 bij mijn schoonheidsspecialiste. Ik doe heel erg lang met een fles van 120ML. Ik gebruik het niet dagelijks omdat ik graag met andere producten mag experimenteren. Wel gebruik ik het product langere tijd als een ander product ‘schade’ heeft veroorzaakt aan mijn huid. Ik zie dan super snel herstel!

Hydermios

Protective Hydermios: Is speciaal ontwikkeld voor de vochtarme huid. Is dus een super voedende crème en een beschermende dagcreme. De crème bevat veel natuurlijke bestanddelen die je huid echt beschermen tegen uitdrogen. Hij heeft voedende en vocht vasthoudende eigenschappen, plus punt is dat hierdoor je huid beschermt wordt tegen vroegtijdige veroudering. Mijn huid voelt soepel en zacht aan als ik deze crème gebruik. Zeker in combinatie met andere medex producten. De crème beschermt tevens tegen zon en UV licht door een natuurlijk UV filter. Ik gebruik na de crème na het reinigen met de olie van Medex.

Prijs/kwaliteit: Ook geen budget product. In eerste instantie wilde ik het daarom ook niet kopen. Ik koop de producten bij mijn vaste schoonheidsspecialiste. Voor een 50ML verpakking Protective Hydermios dagcrime betaal ik €30,-. Ik moet wel zeggen dat ik hier mega lang mee doe. Een drup op je vingertop is voldoende voor het hele gezicht.

Eindoordeel: De prijs is best heftig, maar wanneer je zo’n gevoeligheid huid hebt als ik heb, dan is het de kosten waard. De producten gaan lange tijd mee, bieden tegelijkertijd bescherming tegen zon en UV. Beide producten ruiken super lekker en helemaal niet chemisch zoals ik vaak vind van gezichtsproducten. De crème zit in een super handig tube, die makkelijk mee te nemen is in bagage. De olie zit in een blauwe glazen fles met een gouden dop. Super stylisch, maar een drama om mee te nemen in bagage. Dit is dus ook iets wat ik tijdens mijn backpack trips thuis laat.

Wat zijn jullie favoriete merken qua gezichtsverzorging? Let me know!

Volg je mij al op Instagram? Zou ik super leuk vinden!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *