Lifestyle

May in pictures

Het leek mij leuk om aan het einde van de maand mijn hoogtepunten in foto’s te delen, hiermee krijgen jullie een klein kijkje in mijn leven (Leuk man..). De maand mei is natuurlijk niet zo spectaculair, net als de rest van de afgelopen maanden konden we in mei ook niet zo veel. Toch probeer ik ondanks de corona.. toch positief te blijven en de waarde in te zien van de kleine happy moments die er nu wel zijn. Kijken jullie mee?

Zoals jullie waarschijnlijk nog niet wisten ben ik trotse tante van deze 4 schatjes. Wat ben ik dan ook blij dat ik ze tijdens deze periode toch af en toe heb kunnen zien. Ik zou me ook niet kunnen voorstellen hoe het zou zijn om deze knappe koppies maanden niet te kunnen zien en ze zolang te moeten missen.

Wie mijn wishlist van mei heeft gezien, weet dat dit pareltje op mijn wishlist stond: De Lumispa. De Lumi spa is al 3 jaar op rij de award winnende skincare device. Hij geeft maar liefst 7 huid voordelen in slechts 2 minuten. Op de rechter foto zie je hoeveel vuil er nog uit mijn poriën kwam nadat ik mijn gezicht gereinigd had met Micellair water. Voor mij dus nooit meer make-up doekjes en Micellair water..

Deze maand wist de postbezorger mijn huis ook weer met regelmaat te vinden. Zoals jullie misschien al wel wisten ben ik een enorme “add to chart” online shopaholic. Zoals mijn moeder dan altijd zegt “Je woont nu nog thuis.. dus je kunt het nu nog doen”, hier hou ik mij dan ook flink aan hihi. Op de linker foto zie je een bestelling van de Xenos waar ik wat spulletjes heb gekocht ter decoratie voor product foto’s. Op de rechter foto heb ik net mijn horloge ontvangen van Cluse, waar ik ook ontzettend blij mee ben.

Een tijdje geleden heb ik de exfoliating foot peel van derma V10 getest en hierover ook een review geschreven (vind je hier). Ik schreef onder andere in de review dat de werking van de foot peel binnen 7-10 dagen begint, and yes it did. Mijn voeten zijn nu al 1,5 week aan het vervellen (Lees: de vellen hangen er af, BAH). Erg onsmakelijk en de foto’s zal ik jullie dan ook besparen, want ik word er zelf enorm misselijk van. Mochten jullie de foot peel ook gaan uitproberen: doe dit dan niet zoals ik, in de lente/zomer periode.. maar in de periode van sokken en dichte schoenen. Because it doesn’t look tasty.

Mijn maand bestond vooral uit veel werken. Zoals ik eerder heb verteld ben ik (net als Milou) verpleegkundige op een beademingsafdeling. Ook bij ons op de afdeling stonden we zo nu en dan in strikte isolatie, wanneer er een verdenking op corona was. Gelukkig waren alle testen negatief. Mijn collega en ik konden het dan ook niet laten om vast te leggen hoe wij er in onze late dienst bij liepen.

Bye May & Hello June.. Ik hoef denk ik niet uit te leggen wat deze brief betekend en hoe leuk het is om zo de maand mei af te sluiten. Toch vind ik het best netjes dat dit pas mijn 2e verkeersboete is, aangezien ik al 5 jaar in het bezit ben van mijn rijbewijs.

Ondanks dat we nog niet echt op pad konden, vond ik het toch leuk om mijn maand met jullie te delen. Aangezien we per vandaag weer op het terras mogen zitten en onze favoriete café’s en restaurants mogen bezoeken, zal de maand juni vast een stuk spectaculairder zijn. Desalniettemin geniet ik van alle kleine hoogtepunten en happy moments die ik in mei mocht hebben en ben ik dankbaar dat iedereen in mijn omgeving gezond is.

Wat waren jullie hoogtepunten in de maand mei? Het lijkt me leuk om jullie hoogtepunten en happy moments te lezen in de reacties.

Volgen jullie mij al op instagram?

Dit vind je misschien ook leuk...

4 Reacties

  1. Haha ik heb niet echt veel hoogtepunten. Ik heb mijn bedrijfpas ontvangen dus daar ben ik behoorlijk blij mee

    1. Dat is toch ook een heel fijn hoogtepunt?

  2. Ah wat leuk dat je dit zo doet! 💗

    1. Dankjewel! De bedoeling is om dit elke maand te doen hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *