Beauty

Luxplus shoplog

Ik had laatst wat beauty producten gegoogeld voor het artikel over de Limited Edition van Goodiebox. Dit wordt natuurlijk opgeslagen en vervolgens kreeg ik allemaal advertenties op Facebook van webshops waar je beauty producten kunt bestellen. Zo ook Luxplus. Jo-ann had hier al een bestelling geplaatst en heeft eerder een artikel geschreven over wat Luxplus nou eigenlijk doet. Maar nog even in het kort.

Het is een ledenconcept waarbij je kunt kiezen tussen de normale prijs en de ledenprijs. Wanneer je kiest voor de ledenprijs is de eerste maand van je aanmelding gratis. Nadien betaal je €8,95 per maand. Je kunt dit opzeggen wanneer je wilt. Als je lid wordt is de bezorging van je producten altijd gratis.

Producten: Ik heb voor mijn eerste bestelling gekozen voor producten die ik al gebruik maar ook voor nieuwe producten die ik graag wil proberen. In eerste instantie had ik zes dingen besteld, maar een paar uur later heb ik mijn bestelling toch aangevuld met nog eens zeven producten. Gelukkig konden ze van twee bestellingen nog eentje maken. Ik schrok echt van het prijsverschil bij sommige producten. Ik heb voor jullie even een lijstje gemaakt.

 • Elf baked highlighter apricot glow 5MG €3,99 —– €6,00 via Douglas
 • Essie 74 Tart Deco 13,5 ML €3,99 —– €10,19 via Douglas
 • Technic eyelash curler €0,99 —– €3,95 via Beauty88.nl
 • Essie 77 Chinchilly €3,99 —– €10,19 via Douglas
 • L’oreal super liner perfect slim intense black €4,50 —– €13,99 via Etos
 • L’oreal true match blush 160 peach €5,99 —– €12,99 via Kruidvat
 • Technic vitamin c brightening boost €1,75 —– €4,49 via Boozyshop.nl
 • Colgate max white charcoal €2,39 —– €4,99 via Kruidvat
 • Technic mega matte blush €1,55 —– €9,53 via bol.com
 • L’oreal multi masking pure clay mini set 3 x 10ML €2,99 —– €8,99 via bol.com
 • Argan oil night repair serum 30ML €1,39 —– €5,95 via boozyshop.nl
 • Elf highlighter brush €3,55 —– €5,00 via Douglas
 • O.B. pro comfort normal 16 stuks €1,99 —– €2,79 via Kruidvat

Dat betekend dat ik €39,06 heb betaald voor mijn totale bestelling, daar komen dus geen verzendkosten overheen. Als ik mijn bestelling via de ‘reguliere’ weg had gedaan had ik €99,05 moeten betalen. Dat betekend dat ik dus €59,99 heb bespaard door via www.luxplus.nl te bestellen. Dat is dus echt mega veel geld. De levering is normaal gesproken snel, alleen door de COVID crisis heeft PostNL het extreem druk en liep het dus iets uit. Maar ik had mijn bestelling vrijdag geplaatst en woensdag kwam mijn pakket al binnen. Rekening houdend met een zondag en 5 mei als feestdag er tussen, is het dus alsnog heel snel.

De l’oreal super linker perfect slim intense black en de l’oreal true match gebruik ik eigenlijk altijd al. Ik heb alleen van de blush een andere kleur besteld. Eerder gebruikt ik altijd de rose kleur. Ik heb van mezelf al vrij snel rode wangen dus ik dacht laat ik nu eens een wat zachtere kleur proberen. En ik heb de multi-masking mini set besteld. Een verpakking met 3 verschillende detox maskers. Deze zal ik binnenkort ook reviewen.

E.L.F. is voor mij een heel nieuw merk. Ik heb het wel eens bij Douglas in de schappen zien liggen. Ik heb een highlighter gekozen in dezelfde kleur als mijn nieuwe blush. Ook heb ik eindelijk een speciale highlighter Brush gekocht van hetzelfde merk.

Technic is voor mij ook een nieuw merk. Ik heb dit ook nog nooit ergens in de winkel zien liggen. En ik kon het ook lastig vinden via Google. Het is van zichzelf al een budgetproof merk. Ik heb van Technic een wimperkruller, een oogserum en (ja nog eentje) mega matte blush pallet besteld. Ik heb dit besteld omdat ik vooral heel nieuwsgierig ben naar de kwaliteit van de producten en hoe goed de blush zich houdt. Helaas bleek het oogserum niet mee geleverd. Ik heb Luxplus een berichtje gestuurd om te vragen of het later geleverd wordt.

Colgate max white charcoal. Ik heb ooit een keer een charcoal tandpasta gekocht bij de Primark met bijbehorende tandenborstel. Deze moest je tanden veel witter maken. Nou hij deed net helemaal niets. Normaal gesproken gebruik ik ook tandpasta van Colgate, dus ik dacht let’s give it a try! Ik gebruik wel een aparte tandenborstel omdat ik niet wil riskeren dat mijn elektrische tandenborstel rare kleuren krijgt.

Essie, is natuurlijk een bekend merk. In de zorg mag ik natuurlijk geen nagellak dragen, dus zodra ik een keer een paar dagen vrij ben worden m’n nagels meteen gelakt. En ik heb natuurlijk de hele zomer door mooi gelakte teennagels. Ook al werk ik niet op slippers, die draag ik in m’n vrije tijd natuurlijk wel. Ik kon het dan ook niet laten om twee kleuren te bestellen. Ik heb gekozen voor de kleuren Essie 74 Tart Deco en Essie 77 Chinchilly. Ik heb de Tart Deco net op gedaan en hij is best heftig maar kan prima voor de zomer!

Argan oil night repair serum: Ik ben echt verzot op producten met argan olie. Zowel voor m’n haar als voor m’n gezicht. Dit serum moet huid stimuleren, stress en vervuiling tegen gaan en mij een zachte/gezonde huid geven. Ik heb dit serum gekocht om uit te testen. Ik heb veel last van droge plekjes in mijn gezicht en hoop deze hier meer tegen te kunnen gaan.

O.B. pro comfort: Spreekt voor zich denk ik ;). Normaliter koop ik tampons van O.B. bij de Action omdat ze daar al veel goedkoper zijn dan wanneer je ze bij een drogist koopt.

Heb je vragen over de producten die ik hem gekocht, stel deze dan gerust in de reacties. Uiteraard komen er van de voor nieuwe producten nog reviews. Het kan natuurlijk zijn dat je niet kunt wachten 🙂. Neem ook eens een kijkje op mijn Instagram en vergeet me niet te volgen, vind ik leuk!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

 1. […] mijn bestelling van Luxplus (de shoplog vind je hier), zat ook de Argan oil Night repair serum. Ik heb regelmatig producten die argan oil bevatten, maar […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *