Beauty

LUX PLUS SHOPLOG!

JAAAAAA, het was weer zover! Een lekker bestelling bij LUX PLUS. Eigenlijk was het niet helemaal de bedoeling. Maar ik zag op mijn ING rekening dat er €8,95 was afgeschreven. De maandelijks kosten zodat je gebruik kunt maken van de flinke kortingen. Dus toch maar even kijken of ik nog iets nodig had en of er nog andere leuke dingen waren die ik eigenlijk niet nodig was maar toch wilde hebben.

Deze keer 11 producten besteld met flinke kortingen. Mijn bestelling heeft een waarde van €46,15 maar dat heb ik er (gelukkig) niet voor betaald. Ik betaalde maar €22,52 voor deze bestelling. Ik bespaarde dus €14,68 op deze bestelling. Ik had namelijk al €8,95 betaald. Hierna heb ik wel mijn account een tijdje stil gezet (uit zelfbescherming). Mocht ik volgende maand toch weer dingen willen bestellen, dan kan ik hem zo weer activeren. KOMT IE:

Batiste

Batiste Heavenly volume dry shampoo: Droogshampoo is op sommige dagen echt een life (of hair) saver. En de droogshampoo’s van Batisite zijn echt al tijden mijn favoriet. Dus deze had ik echt nodig 🙂 Normaal €5,39. Nu €3,39.

I love cosmetics

I love cosmetics bath & shower: Deze was ik echt nodig! Hij ruikt super lekker en heeft een hele toffe ‘raspberry’ kleur. Normaal €5,95. Nu €2,39.

Technic

Technic colourmax eyeshadow: Ik draag niet vaak oogschaduw maar ik vond deze kleuren echt super mooi! Mooie nude kleuren en de groene iets donkerdere kleur. Nu nog even zoeken naar tutorials om een mooie look te maken. Ik heb er per ongeluk 2 besteld, dus hebben we besloten er eentje weg te geven via onze Instagram. De win actie komt binnenkort online! Normaal €4,50. Nu €2,55.

O.B.

O.B pro comfort normal: Ja dit was ik echt nodig ;). Normaal €3,50. Nu €1,99.

Bielenda

Bielenda Deep moisturizing peel off: Lijkt me een heerlijk peel off maskertje voor de zondagavond. Normaal €1,95. Nu €0,99.

Bielenda Gold

Bielenda Gold Detox Face Mask: Een detox fase mask mature en sensetive skin. Ik ben vooral heeeeeel benieuwd naar de kleur. Heeeeeel misschien is dat wel de enige reden dat ik deze besteld heb :). Normaal €2,50. Nu €0,99.

Bielenda Blue

Bielenda Blue Detox: Detoxifying face mask dry & sensitive skin. Voor de ‘me time’ momenten! Normaal €1,95. Nu €0,75.

Johnson’s

Johnson’s Vita Rich illuminator: Dit was ik echt nodig! Eerder zorgde mijn moeder er wel voor dat er douchegel klaar stond. Maar nu sta ik weer op eigen benen! Ik heb gekozen voor de geur pomegranate. Lijkt me een hele frisse/zoete geur. Normaal €3,50. Nu €1,99.

Masque Me Up

Masque Me Up: Elke zondagavond gebruik ik een gezichtsmasker. Gewoon even ‘me time’. Meestal gebruik ik sheet masks (lekker makkelijk). Maar nu moet ik toch ook maar eens het wereldberoemde bubble mask proberen. En ik vind dit echt freaking spannend. Uiteraard komt hier een review van! Normaal €2,95. Nu €1,99.

Bare Faced Chic

Bare Faced Chic Face Primer: Mijn primer is al een tijdje op. Uit nood gebruikte ik een primer van de Primark die eigenlijk helemaal niets doet. Maar zoals Nikkie altijd zegt: Not the prime, is a crime. Dus ik ga nu deze testen! Normaal €2,95. Nu €1,39.

Wet ’n Wild

Wet’n Wild bronzer: Icon Palm Beach Ready bronzer. Ik ben heel benieuwd naar de kwaliteit van dit product. Ik gebruik eigenlijk altijd de parels van Oriflame. De bronzer is in twee kleuren verkrijgbaar. Normaal €6,95. Nu €3,55.

Dit was mijn Luxplus shoplog, voorlopig dus de laatste!

Volg je mij al op Instagram? Check it out, binnenkort komt ook de win actie online via StoriesbyJM Instagram.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 Reacties

  1. Mandy zegt:

    Oh wauw! Leuke dingetjes. De bath en shower creme lijkt me het lekkerst! Ook stiekem wel nieuwsgierig geworden naar de geur

    1. desmilou zegt:

      De geur is best wel zoet! Maar voor de zomer mag dat best!

  2. Ik vind de droogshampoo van batiste echt mega fijn! Die koop ik altijd bij de DM.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *