Beauty

LANCOME

Ik denk dat bij iedereen het Franse merk Lancome wel bekend is. Een luxe merk dat parfums en cosmetica op de markt brengt. Ik was al jaren opzoek naar een perfecte mascara maar wilde er eigenlijk niet te veel geld aan uit geven. Voorheen had ik veel last van tranende ogen en daarom gebruikt ik waterproof mascara. De tranende ogen kwamen door mijn hooikoorts, maar nadat ik er daar therapie voor heb gehad verdwenen de traanogen ook. De waterproof mascara vond ik altijd lastig te verwijderen en kreeg altijd rode ogen van het wrijven met schoonmaak doekjes. Dus het werd tijd om iets anders te zoeken.

Influencen: Ik laat me doorgaans via Instagram niet snel beïnvloeden door andere instagrammers. Maar via Sinem van LifeofSy zag ik de Lancome Grandiose Mascara. Voor haar deed deze mascara echt geweldige dingen met haar wimpers. Toch was ik een beetje sceptisch want ze heeft mega lange wimpers van zichzelf. Na lang wikken, wegen en verder googelen. Besloot ik hem toch maar te kopen.

Prijs: Ik bestelde de mascara via de online shop van Douglas. De mascara is best aan de prijs vind ik zelf. Voor een verpakking van 10ML betaal je €34,95. En zoals alle dames weten moet een mascara elke drie maanden vervangen worden. Dit in verband met de hygiëne. Dat bekent dat je toch zo’n €140 op jaarbasis kwijt bent aan alleen mascara.

De Zwanenhals.

De mascara heeft een nieuwe aanbreng techniek om, ik quote, ‘moeiteloos een schitterende open, volle en gelijkmatige wimperlijn te creëren.’ Hij verlengt en kruit de wimpers, spreidt de haartjes en geeft volume. Het ‘zwanenhalsstaafje’ maakt het aanbrengen uiterst intuïtief en makkelijk.

Geen mascara.

True? Met eerdere niet waterproof mascara’s zakten mijn wimpers net zo snel weer naar beneden als dat ik ze gekruld had met mijn wimperkruller. Dus ging ik telkens terug naar waterproof. Met deze mascara is dat niet het geval. Mijn wimpers blijven keurig in de krul en de mascara vlekt niet aan mijn oogleden. Heb ik een keertje tranen, dan loopt hij niet gelijk uit of gaat hij vlekken. Mijn wimpers worden prachtig verspreid en kleuren mooi zwart. Ik breng altijd twee laagjes aan maar 1 laagje zou ook prima voldoen. Dat is natuurlijk per persoon verschillend. Wat mij betreft is het zijn geld meer dan waard. Inmiddels ben ik aan mijn tweede verpakking begonnen, deze kocht ik in Thailand BTW vrij op het vliegveld voor omgerekend €26,-. Altijd leuk meegenomen.

Met 1 laagje mascara.
Met twee laagjes mascara.

Heb jij nog andere mascara of make-up tips? Let me know!

Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn Instagram:)

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. Mandy zegt:

    Prijzig maar wel echt heel mooi! Meestal merk je het verschil ook wel tussen een goedkopere en een duurdere mascara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *