Beauty

KRUIDVAT: OH MY HAIR GUMMIES

Ik mag echt niet klagen over mijn haar. Ik heb een mooie natuurlijke kleur, ik heb best dik haar en het is gezond. Toch kan het natuurlijk altijd beter. En daarom ga ik voor jullie testen de Kruidvat: OH MY HAIR GUMMIES! Natuurlijk doe ik van te voren even een onderzoekje naar wat het product doet, wat erin ziet en wat de effecten moeten zijn.

De gummies komen in een plastic (heel jammer) verpakking van 60 stuks. De verpakking zelf is verder weinig bijzonder. De draaidop is dan wel weer heel handig. Op het etiket staat uiteraard wat het moet doen en wat de ingrediënten zijn. Wanneer je de dop open maakt komt je gelijk een hele zoete geur tegemoet. Het doet me nog niet echt denken aan de bessen smaak die de gummies moeten hebben.

De gummies bevatten biotine en zink die moeten bijdragen aan normale haargroei. Het moet goed zijn voor de conditie en de glans van je haar. En dit door 1 keer per dag 2 gummies te nemen. Heel fijn dat vermeld wordt dat het product geschikt is voor vegetariërs.

Biotine: speelt een rol bij de vorming van vetzuren, behoud van normale huid/haar en werking van het zenuwstelsel. Het is terug te vinden in eieren, lever, melk, noten en pinda’s. Wanneer je een tekort hebt aan biotine kan je onder andere last hebben van huidafwijkingen en bloedarmoede. Heb je een overschot? Dat plas je gewoon uit.

Zink: Is onder andere betrokken bij de stofwisseling. Het is nodig voor de opbouw van eiwitten, de groei en ontwikkeling van weefsel, en. een goede werking van het afweer-/immuunsysteem. Het komt voor in verschillende voedingsmiddelen zoals vlees, kaas, graanproducten, noten en schaal- en schelpdieren. Wanneer je te kort hebt aan zink kun je dat merken aan: afwijkingen aan huid, slijmvliezen en skelet, anders ruiken/proeven, verminderde afweer tegen infecties en nachtblindheid.

First impression Kruidvat Oh My Hair Gummies: Ik vind het toch jammer dat de verpakking van plastic gemaakt is. Maar dat is niet anders. De gummies ruiken heel zoet en zien er een beetje chemisch uit. Wel super schattig met hun fel blauwe kleur. Ze voelen heel zacht aan en zo is de structuur ook als je erop kauwt. Beetje vergelijkbaar met de structuur van drop. De smaak lijkt inderdaad op bessen. Ze hebben gelukkig geen vieze nasmaak waar ik heel bang voor was. De prijs is ook prima, €7,99 voor 60 stuks.

Ik ben gestart met testen op 13/9/2020. Er zitten 60 gummies in de verpakking dus als ik me netjes aan de dosering houdt moet ik over 30 dagen het verschil met jullie kunnen delen.

Keep you posted!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Wellicht is de prijs leuker door de simpele verpakking. Grappig wel dat je het formaat van de gummies op de verpakking zet terwijl we gewoon door de verpakking kunnen kijken haha

    1. desmilou zegt:

      Ik denk dat veel mensen een lagere prijs ook aantrekkelijker vinden dan een prachtige verpakking! En dat het formaat op de verpakking staat vond ik inderdaad ook heel grappig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *