Lifestyle

JUNI!

Zo snel gaat een maand voorbij! Vandaag is het alweer 1 juli 2020! Eigenlijk kan het jaar alleen nog maar beter worden. De afgelopen weken hebben we vooral veel binnen gezeten als gevolg van Covid-19. Dus nu het weer steeds beter wordt, en we steeds meer mogen kan het alleen maar beter worden. Ik heb voor jullie mijn maand juni samengevat. Heel spectaculair was het niet, hij stond namelijk vooral in het teken van verhuizen.

3 juni kreeg ik dan eindelijk de sleutel van mijn nieuwe appartement! Na 4 dagen keihard klussen kon ik 7 juni al verhuizen! Inmiddels bijna een maand verder en ik ben echt helemaal op m’n plek. Het appartement heeft echt een flinke upgrade gekregen. De foto hiernaast is hoe het woensdag was, de foto hieronder is van de zondag.

Konden we eindelijk als team weer eens een uitje plannen! De Postwagen in Tolbert (Groningen) had een hele toffe voor verplegend personeel. We mochten gebruik maken van hun Glow Golf banen! Super tof om te doen en onwijs fijn om er met z’n alles weer eens uit te zijn. En helemaal Corona Proof.

Afgelopen week maakten pap en ik de laatste klus af die we samen moesten doen: behangen! We huurden bij de Gamma een behang tafel en gingen aan de slag. Het was even zoeken hoe we dit het beste konden aanpakken, even kijken waar het behang op elkaar aan moest sluiten. Afmeten, lijmen en tadaa! Super blij met het eind resultaat. Nu zal ik zelf nog even aan de bak moeten. Er moeten nog 3 deuren geverfd en de keuken moet nog verder wit. Maar dat komt wel.

Ook heb ik regelmatig heerlijk buiten op mijn balkon gezeten met een boek of een muziekje. Natuurlijk met een lekker drankje:). Ik heb twee balkons. ’s Morgens heb ik zon aan de achterkant van het huis en ’s middags aan de voorkant. Ik kan dus altijd in de zon of in de schaduw zitten.

Bestelde ik voor mijn poezen een nieuwe krabpaal omdat ze de vorige compleet gesloopt hebben. Ach ze hebben er 3 jaar mee gedaan. Deze is van de Lidl en koste slechts €34,99. En ze hebben er de afgelopen dagen al een hoop plezier aan beleefd.

En ging ik op de laatste zondag van deze maand even heerlijk de stad in met mijn zusje! Even er lekker uit, sinds mijn terugkomst uit Cambodja op 9 maart was ik nog niet weer in de binnenstad geweest. Zo fijn om weer wat meer vrijheid te krijgen.

Deed jij speciale dingen in Juni? Let me know!

Volg je mij al op Instagram? Zou ik erg leuk vinden!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *