Lifestyle

June in pictures

Vorige maand liet ik jullie de hoogtepunten van de maand Mei in foto’s zien (artikel vind je hier). Aangezien de maand Juni nu zijn einde nadert, leek het me leuk om weer mijn hoogtepunten van de afgelopen maand met jullie te delen. Hier dus een June in pictures, kijken jullie mee?

Als je het mij vraagt is de maand Juni voorbij gevlogen.. Juni is de maand waarin de corona regels versoepeld werden, we weer met gepaste afstand op het terras een drankje kunnen drinken en waar bezoekers in verpleeghuizen eindelijk weer zijn toegestaan.

Ik moet heel eerlijk toegeven, dat ik ondanks de versoepelingen, nog niet op het terras heb gezeten. Dit komt met name doordat ik steeds foto’s en video’s voorbij zie komen, waar half Groningen op het terras van de drie gezusters zit.. Uh ja, ik pas dus nog wel eventjes.

Ik word altijd vrolijk van de maand Juni, het betekend namelijk dat de zomer eindelijk nadert. Vorige week was het dan ook heerlijk weer! Normaal gesproken heb ik altijd de pech dat ik moet werken als het zo warm is, maar ik was dit keer uitgerekend de 2 dagen dat het 30 graden was.. vrij!

Ik heb dus 2 dagen heerlijk in mijn opblaasbadje doorgebracht, de nodige ijsjes gegeten en natuurlijk goed gesmeerd met SPF. Vorige week schreef ik ook een artikel over huidverzorging in de zomer (Artikel vind je hier.)

June in pictures

Op van die tropische dagen vergeet ik wel eens dat we in Nederland wonen en dat hier, 2 dagen mooi weer.. meestal 1 week regen betekent. Hier moest ik dus in de stromende regen naar mijn werk rijden. Helaas stopte het niet met regenen.. dus moest ik de regen trotseren om naar de afdeling te lopen.. zucht!

“Je kunt beter stom werk doen met leuke collega’s, dan andersom”

In Juni mocht ik ook weer veel werken. De quote hier boven klopt deels, ik bedoel dan niet dat mijn werk stom is. Maar in de zorg zijn er veel minder leuke klusjes (ik zal jullie de details besparen). Deze “stomme klusjes” zijn natuurlijk veel leuker om te doen, met leuke collega’s!

Ook in Juni sloeg de postbezorger mijn huis niet over. Ik ontving weer een Zalon box, waarvan helaas een aantal items te groot waren. Als de items geruild zijn, krijgen jullie de outfits te zien. Ik ontving een pakketje van iDeal of sweden en bestelde de Beauté et Voque box, ook hierover lezen jullie later meer!

June in pictures

Op 8 Juni werd mijn nichtje Gioia geboren. Ik kon dan ook niet wachten om op kraamvisite te gaan. Vorige week mochten we haar dan eindelijk bewonderen, wat een knapperd! Ik krijg hier altijd instant klapperende eierstokken van.. herkenbaar?

June in pictures
Deze witte roos kreeg ik van de man van mijn moeder.

In Juni komt ook Vaderdag voorbij. Een dag waarop ik altijd extra aan mijn vader denk. Alweer het 4e jaar Vaderdag “zonder vader”. Ook ontvingen we deze maand meer slecht nieuws, ik wil hier verder nog niet te veel over uitweiden. Het heeft ons weer even doen beseffen dat liefde en verdriet heel dicht bij elkaar liggen.

June in pictures
Even een leuke afsluiter voor mijn ” June in pictures ” haha.

Onder het mom van “Alles voor een leuke Instagram foto”. Zo lag ik er dus bij, ondertussen werd ik uitgelachen door mijn 2 jarige neefje. Anyway.. leuk bedacht, slecht uitgevoerd haha.

Dit was alweer de ” June in pictures “, dit waren mijn hoogte- en dieptepunten van de afgelopen maand. Wat waren jullie hoogtepunten van de maand Juni? Laat het weten in een reactie, dit vind ik leuk om te lezen!

Volgen jullie mij al op Instagram?

Dit vind je misschien ook leuk...

8 Reacties

 1. Gefeliciteerd met je nichtje!!! Wat n dotje 🥰

  1. Leuk overzicht. Gefeliciteerd met je nichtje. En sterkte wat betreft het slechte nieuws dat je hebt gehad…

 2. Wat een heerlijke maand zeg! Gefeliciteerd met je nichtje

 3. Proficiat met je nichtje! Ik snap dat van die eierstokken… Gek he xD
  Blij dat je die 2 warme dagen toch in je zwembadje hebt kunnen zitten en niet moest werken!

 4. Wat een fijn toeval dat je precies vrij had toen het tropisch warm was. Het klinkt heel vakantieachtig zoals je die dagen hebt doorgebracht.

 5. Gefeliciteerd met de geboorte van je nichtje! Het ziet eruit als een leuke maand.

 6. Gefeliciteerd met de geboorte van je nichtje! Heerlijk dat je vrij was maar idd erg jammer dat 2 dagen mooi weer hier een week regen daarna betekent

 7. Ik mis dat lekkere zomerse weertje nu al! En natuurlijk nog gefeliciteerd met de geboorte van je nichtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *