Lifestyle

July in pictures

Elke maand laat ik jullie mijn hoogtepunten van de maand in foto’s zien. De hoogtepunten van de maand Juni, kun je hier teruglezen. Inmiddels is het alweer Augustus en hebben jullie nog een “July in pictures” tegoed.

Ook de maand Juli is voorbij gevlogen. Het is zomer en dus ook zomerperiode op werk, dit houdt in dat ik veel meer moet werken. Gemiddeld heb ik nu werkweken van 32 – 40 uur. Helaas is dit ook op onze blog te merken, we posten wat minder als dat we graag zouden willen.

Persoonlijk merk ik dat ik de afgelopen tijd erg moe ben en ook heel erg toe ben aan vakantie. Nu de maand Augustus is aangebroken, betekend dit dat ik ein-de-lijk bijna vakantie heb! 16 Augustus is het eindelijk zover. Dan heb ik ook weer meer tijd om blogs te schrijven en producten uit te testen.

Pakketjes
July in pictures

De maand juli was dubbel feest. Ik ontving natuurlijk mijn maandelijks Goodiebox, maar ook ontving ik deze maand weer de Bluxbox. Wie de boxen kent, weet dat dit dus optimaal genieten is. Binnenkort komen de artikelen online.

Voor wie zelf ook graag een Goodiebox of Bluxbox wil ontvangen.. een tijdje geleden schreef ik over beide concepten een artikel. Deze kun je hier terugvinden: Goodiebox en Bluxbox.

July in pictures

Een tijdje geleden ontvingen Milou en ik deze prachtige sieraden van Kaya sieraden. Wij mochten allebei iets uitzoeken uit hun prachtige aanbod. Hier komt binnenkort een artikel over online. Mijn oog heeft namelijk enige vertraging opgeleverd met het maken van foto’s. (na 5 weken kan ik eindelijk zeggen dat mijn oog ontstekingsvrij is!).

Ik ontving weer wat items van Idealofsweden. Waar ik altijd ontzettend blij van wordt. Wat mij betreft heeft Idealofsweden echt het mooiste assortiment wat betreft telefoon accessoires.

En ik ontving nog een aantal pakketjes. Ik bestelde onder andere het witte vierkante LACK tafeltje van Ikea, een ideaal tafeltje om product foto’s op te maken. Daarnaast kocht ik de bluetooth camera remoter van mijn wishlist en liet ik mij verleiden tot het kopen van de shaving powder, een product dat viraal ging op TikTok. Hierover komt later nog een review online.

Vriendinnetje zien

Mijn lieve vriendinnetje Rian heeft een tijdje geleden een huis gekocht. Hoog tijd om dus even op bezoek te gaan. Rian is sinds de Helpende opleiding mijn beste vriendin en aangezien wij beide in de zorg werken, is het soms knap lastig om af te spreken.

We zijn even naar het centrum geweest om te “shoppen” en dronken een milkshake op het terras. Daarna hebben we thuis heerlijk pizza besteld en moest ik keihard lachen omdat Rian haar pizza dus knipt. Dit had ik nog nooit gezien.. wie doet dit nog meer?

Producten testen
July in pictures

Ongeveer 1,5 jaar geleden kocht ik dit tanden- bleek apparaatje van Smilebright. Echter heb ik het apparaatje nooit echt in gebruik genomen. Tijd dus om hem eens flink uit te testen. Ook hierover komt binnenkort een review online.

Bloompost.nl

In mijn wishlist van Augustus schreef ik dat ik op zoek was naar droogbloemen van kwaliteit. Niet veel later kwam ik terecht op de website van Bloompost. Een hele mooie site waar je brievenbus cadeau’s met onder andere droogbloemen, kunt bestellen en versturen. De droogbloemen zijn prachtig en ga ik gebruiken voor product foto’s.

Ik kocht niet alleen droogbloemen voor mijzelf. Ook verstuurde ik deze 2 setjes naar mijn vriendinnetje Rian en naar mijn nicht. Ik heb er voor gekozen om er een persoonlijk kaartje bij te doen en een mini chocolade reep van Tony Chocolonely.

Binnenkort ga ik een artikel schrijven over het concept van Bloompost. Ik ben er namelijk ontzettend enthousiast over. En ook Rian en mijn nicht waren erg blij met deze brievenbus verassing.

End of July in pictures

Dit was het alweer. Zoals ik al zei is de maand Juli echt voorbij gevlogen en kan ik niet wachten tot mijn vakantie 16 Augustus ein-de-lijk begint. Ook kan ik niet wachten tot de zomer eindelijk doorbreekt. Ik bedoel.. heel leuk dat het 1 dag 30 graden is, maar hier hebben we natuurlijk he-le-maal niks aan.

Wat vonden jullie van mijn “July in pictures” en wat waren jullie hoogtepunten in de maand Juli? Laat het weten in een reactie.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *