Beauty

Goodiebox: Mei editie

Zoals jullie weten heb ik een maandelijks abonnement op de Goodiebox. Elke maand een heerlijk verwen momentje voor jezelf. Zo was ik ook deze maand weer blij toen de postbezorger aan de deur stond. Aangezien je tegenwoordig “het boekje” met de producten, via de mail krijgt, wist ik al wat er in de box zat. In het mailtje staat dan “breng me naar de unboxing, alleen als je het echt wil weten”, zo nieuwsgierig als ik ben, kan ik het dan toch niet laten om te kijken. Toen de box eenmaal afgeleverd was voelde ik hierdoor ook niet de noodzaak om gelijk te kijken, tot een vriendin mij appte.. “De box ruikt heel raar”. En ja.. hij ruikt niet raar, hij stinkt ENORM! Nu ik dit ook aan het typen ben en de box open naast mij staat, word ik echt hondsberoerd van de geur.

De mei editie van de Goodiebox heet: The ‘boost’ box. De Goodiebox is deze maand gevuld met producten, waarmee je je lichaams-batterijen volop kan boosten. Ik ben benieuwd! Jij ook? Lees dan gauw verder..

Pixi – Shea Butter Lip Balm (€10,50): Volgens Goodiebox is deze lippenbalsem de musthave van dit voorjaar. De lippenbalsem geeft je niet alleen gehydrateerde lippen maar heeft ook een mooie nude kleur. De Lippenbalsem is gevuld met sheaboter en vitamine E, welke je lippen voedt en beschermt.

Ervaring: I love it. De lippenbalsem heeft echt een prachtig nude kleurtje. Je kunt zelf de kleurintensiteit bepalen door meerdere laagjes aan te brengen, dan kan hij echt door als een prachtige lipstick. Mijn lippen voelen heel zacht en creamy aan met de lippenbalsem. Ik ben fan dus! (Foto 2: Bovenste swatch 1 laag, onderste 2 lagen).

Ingrediënten: IngrediëntenEthylhexyl Palmitate, Polybutene, Ozokerite, Octyldodecanol, Beeswax, Trihydroxystearin, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Phenoxyethanol, Vanillin. [+/- Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77492, CI 77491, CI 77499), Red 6 (CI 15850), Yellow 5 Lake (CI 19140), Red 28 Lake (CI 45410), Red 30 Lake (CI 73360), Red 7 Lake (CI 15850)

NIRÉ – Radiant Blush Brush (€16): Deze brush is exclusief gemaakt voor Goodiebox-members, hoe leuk? De brush is grijs met rosé gouden kleuren.

Bellápierre Cosmetics – Mineral Blush (€19):

Ervaring: Het is een losse poeder blush, waar ik zelf persoonlijk niet echt dol op ben. Zodra je de plakker van het “tussenstukje” verwijderd, komt er steeds heel veel poeder los. De bedoeling is dat je wat poeder in het dekseltje strooit, zodat je makkelijker kunt doseren. Doordat er gelijk al veel poeder loskomt, moet je veel poeder van je brush aftikken, waardoor er veel product verloren gaat.. erg jammer. De kleur van de blush is heel mooi en hij is ook goed gepigmenteerd. Dat laatste had ik helaas niet zo snel door, waardoor ik dus enorme roze vlekken op mijn wang had (oeps!).

Ingrediënten: Mica, Titanium Dioxide, Iron Oxides

HUYGENS – Verveine D’Huygens Body scrub (€25 voor 250ml): Volgens de Goodiebox is deze body scrub je beste vriend als het gaat om het verwijderen van dode huidcellen en een zachte huid. Het heeft exotische verbena en munt om je huid te verfrissen, te ontspannen en te egaliseren.

Ervaring: Om gelijk maar met de deur in huis te vallen, hier komt dus de enorme stinkgeur van de box vandaan. Zelf vind ik het naar verrotte bloemen ruiken, maar Milou vindt het ruiken naar Fluimucil (Vernevel product dat ruikt naar rotte eieren). Ik zie het dus dan ook totaal niet zitten om dit product te gebruiken. Voor jullie heb ik het product even getest op mijn hand, waar ik nu alweer enorme spijt van heb. De scrub heeft een gel achtige substantie, met fijne korrels. Tijdens het inmasseren droogt de scrub op. Ik moet toegeven dat je huid nadien wel heerlijk zacht voelt.. maar of ik daar nou die misselijkheid voor over heb? Ik denk het niet!

Ingrediënten: aqua (water), helichrysum italicum flower water*, glycerin, corylus avellana (hazel) shell powder, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) shell powder, hydroxypropyl methylcellulose, caprylyl/capryl glucoside, xanthan gum, benzyl alcohol, sodium benzoate, olea europaea (olive) seed powder, sodium dehydroacetate, dehydroacetic acid, litsea cubeba fruit oil, citral, limonene, mentha piperita (peppermint) oil, mentha arvensis leaf oil, mentha viridis (spearmint) leaf oil, olea europaea (olive) fruit oil*, helianthus annuus (sunflower) seed oil glycerides*, citric acid. *Ingredient produced from organic farming **Naturally occuring in essential oils

Marie Stella Maris – No.92 Objet d’Amsterdam Hand & Body Lotion (€29 voor 300 ml): De hand- en bodylotion bevat natuurlijke ingrediënten van sheaboter en kokosnoot extracten. Het verzacht en hydrateert je huid direct. De lotion heeft een geur van groene thee, citrus & musk.

Ervaring: Wat een verademing om de lotion te ruiken in tegenstelling tot de body scrub van hierboven. De lotion heeft echt een heerlijk vleugje van groene thee en citrus. Het is een kleine tube, dus ik zou het voornamelijk gebruiken als handcrème. Mijn handen voelen ook direct zijdezacht aan. Wat mij betreft echt een aanrader!

Ingrediënten: Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Stearyl Alcohol, Sorbitan Stearate, Isohexadecane, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Oleyl Erucate, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Parfum, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet almond) Oil, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Sucrose Cocoate, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Linalool, Alcohol, Hexyl Cinnamal, D-Limonene, Geraniol, Citronellol, Citral, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Citric Acid.

My Jewellery – Satin Scrunchie: De scrunchie is als extraatje toegevoegd aan de box. Handig om een snelle coupe te creëren of om te gebruiken om je haar omhoog te houden tijdens een maskertje.

Als ik heel eerlijk ben vind ik de mei editie van de Goodiebox een beetje tegenvallen (De april editie vond ik ook niet geweldig) en dat je bijna zit te kokhalzen naast een box wat jouw “verwenmomentje” moet zijn, helpt natuurlijk ook niet echt mee. Hij is niet verkeerd, maar er zijn zeker weten leukere boxen geweest. Ik hoop dan ook een klein beetje dat dit puur komt door de corona periode en dat de boxen de komende periode weer de “oude kwaliteit” terug krijgt.

Wat is jouw ervaring met deze editie van de Goodiebox en waar vind jij de scrub naar ruiken? Laat het me weten in de reacties, ik ben namelijk erg benieuwd!

Volgen jullie mij al op Instagram?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *