Beauty

Goodiebox: Augustus editie “The I’m Feeling Myself Box”

De Goodiebox Augustus editie kwam voor mij onverwachts op de deurmat vallen. De box van deze maand heet “The I’m Feeling Myself Box”, klinkt interessant. Waarom de Augustus editie voor mij onverwachts op de deurmat viel, is omdat ik mijn abonnement op de Goodiebox tijdelijk heb stopgezet. De reden hiervan is dat ik de boxen de laatste tijd wat tegen vind vallen.

Wil je meer informatie over de Goodiebox? dan kun je dit hier vinden.

The I’m Feeling Myself Box

Het schijnt dat 95% van de vrouwen zich elke dag schuldig voelt over iets. De Goodiebox wil met deze box vrouwen stimuleren om hun geluk na te jagen zonder zich daarvoor te hoeven verontschuldigen. Klinkt voor mij als een goede insteek van de Goodiebox en ik ben daarom ook erg benieuwd naar de inhoud van de box. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees dan gauw verder.

Evoluderm – Smoothing Foot Scrub (€7 Full Size)

De foot scrub van Evoluderm werkt goed tegen eelt, zonder de huid van je voeten uit te drogen. De combinatie van vulkanische rotsdeeltjes en shea butter moeten zorgen voor een goede peeling. Het feit dat er vulkanische rotsdeeltjes in zitten, heeft mijn interesse gewekt. Een product dat goed werkt tegen eelt, is voor mij altijd van harte welkom.

Ingrediënten: Aqua, Pumice, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum. Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Phenoxyethanol. Panthenol, Carbomer, Chlorphenesin, Parfum, Tetrasodium Edta, Sodium Hydroxide. Linalool, Amyl Cinnamal.

Moshi Moshi Mind – Double Sided Jade Roller (€48 Full Size)

Jade is een mineraal die je gezichtsspieren helpt verstrakken, je poriën verfijnt en daarnaast nog meer fijne eigenschappen heeft. Wat dat betreft is Jade een perfecte mineraal voor de Mind Roller.

Het is de bedoeling dat je deze roller elke dag 5-10 minuten onder of over je serum en/of crème gebruikt. Ik moet eerlijk bekennen dat ik te lui ben om zo’n roller elke dag 5-10 minuten te gebruiken. Hij voelt wel heel prettig en verkoelend aan op de huid en hij werkt ook heerlijk als je hoofdpijn hebt.

Masque me up – Hemp Sheet Mask (€5 Full Size)
Goodiebox Masque Me Up

Het eerste wat ik dacht toen ik dit masker zag was; “Gatver, hij ruikt toch niet naar wiet hé?”. Het Hemp Sheet Mask is een ontspannende masker, hij is organic en vegan. Hij bevat een serum dat gevuld is met natuurlijke, hydraterende en regeneratieve ingrediënten voor een zacht en voedend effect op de huid.

Het masker heb ik direct uitgeprobeerd. Hij rook godzijdank niet naar wiet, anders had ik hem namelijk direct weggegooid. Ik vond het masker niet prettig om op te hebben, dit komt doordat het masker zeik- en zeiknat was. Mijn hele t-shirt was nadien nat en ik voelde overal druppels van mijn gezicht lopen. Nadien voelde mijn huid wel zacht en gehydrateerd aan. Maarja, er zijn genoeg maskers met zo’n werking, waarbij er geen liters serum van je gezicht af glijden.

Ingrediënten: Aqua, Glycerin, Glycereth-26, Dipropylene Glycol, Methylpropanediol, 1, 2-Hexanediol. Hydroxyacetophenone, Betaine, Hydroxyethyl Urea. Octyldodeceth-16, Carbomer, Arginine, Panthenol, Xanthan Gum. Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Fragrance. Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Hydrolyzed Soy Protein. Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Oat Protein, Hydrolyzed Rice Protein. Hydrolyzed Corn Protein, Centella Asiatica Extract. Cannabis Sativa Seed Oil, Hydrolyzed Pea Protein, Cannabis Sativa Seed Extract.

Human + Kind – Body Oil (€20 Full Size)
Goodiebox Human + Kind

De lichaamsolie van Human + Kind is samengesteld om de droge huid te hydrateren, te versterken en te verjongen. De olie zit vol ingrediënten die een positief effect hebben op littekens en het egaliseren van de huidskleur (Vitamine E). Ik ben heel benieuwd naar de body oil van Human + Kind, dit merk heeft mij namelijk al eens eerder aangenaam verrast.

Ingrediënten: Canola Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate, Parfum. Helianthus Annuus Seed Oil, Lavandula Hybrida Oil, Limonene. Linalool, Tocopherol, Citral, Geraniol, Citronellol, Coumarin.

Kokie Professional – Fix it up, Matte Setting Spray (€7)
Goodiebox Kokie

Na slechts 2-3 keer sprayen heeft de setting spray van Kokie een matte long-lasting finish. Dit product ga ik de komende tijd testen. Zelf heb ik een normale tot vette huid, dus een matte setting spray is voor mij ideaal. Helaas heb ik nog niet de perfecte setting spray gevonden, dus ik ben heel benieuwd of de setting spray van Kokie, mijn nieuwe favoriet gaat worden.

Conclusie

Er zitten opzich leuke producten in de box en ook producten die ik persoonlijk zelf allemaal kan gebruiken. Toch laat ik mijn abonnement op de Goodiebox de komende tijd nog even op pauze staan. Ik krijg namelijk geen wow-effect meer van de Goodiebox en merk dat er de laatste tijd toch vaak soortgelijke producten in de boxen zitten, wat ik erg jammer vind.

Ben je wel benieuwd naar een abonnement van de Goodiebox, maar wil je eerst nog zien wat er in de vorige box zat? Dan kun je het artikel van de Goodiebox Juli editie hier terugvinden.

Wat vind jij van de laatste edities van de Goodiebox? of welke beautybox raad jij aan? Laat het even weten in de reacties.

Volg je me al op Instagram?

Dit vind je misschien ook leuk...

25 Reacties

 1. Ik heb sowieso bij dit soort boxen dat ik veel mooie dingen er in vind zitten, maar ik zelf lang niet alles zou gebruiken, daarom begin ik er niet aan, alhoewel ik het ‘verrassing effect’ gerust heel leuk zou vinden. Toevallig heb ik laatst een aantap artikelen geschreven over hennep en het gebruik hiervan in verzorgingsproducten. Het is veel meer dan we vaak denken.

  1. Ik bestel dit soort boxen eigenlijk ook nooit, kies bij voorkeur zelf dingen uit 😊

  2. Dan snap ik idd dat je niet aan zo’n box begint. Oh ik ga deze artikelen zeker eens lezen!

 2. Ik zou zo’n box bestellen als ik zeker weet dat ik alles zou gebruiken.

  1. Snap ik! Tegenwoordig heb je heel veel soorten beauty boxen. Ook boxen waar voornamelijk verzorgingsproducten in zitten. Het is maar net wat je veel gebruikt haha.

 3. I’m healing myself klinkt me goed in de oren nu ik flink verkouden ben!

  1. Oh jee! haha heel veel beterschap!

 4. Frederique zegt:

  Dat maskertje ziet er interessant uit. Ik bestel zelf dit soort boxen eigenlijk nooit.

  1. Het masker leek mij ook heel interessant. Ik vond hem alleen echt tegenvallen op mijn gezicht.

 5. Ik vind dit soort boxen vaak tegen vallen. Het zijn vaak producten die ik niet gebruik. Nu vond ik de afgelopen jouwbox wel echt geweldig. De jaderoller vind ik wel echt prachtig en lijkt me ook fijn in gebruik.

  1. De jouwbox heb ik idd ook voorbij zien komen, ziet er ook heel interessant uit. De jaderoller is fijn in gebruik, alleen moet je er wel geduld voor hebben haha.

 6. corrina zegt:

  Wat een leuke box, de fix spray trekt mij wel. Ik bestel nooit zulke boxen

  1. De fixing spray ben ik ook erg benieuwd naar.

 7. Ik zou 10 minuten rollen ook te veel vinden om te doen – ook te lui voor 😉

  1. Haha ik ben dus niet de enige!

 8. Die voetscrub klinkt heerlijk met shea butter erin. Ik was ook ooit geabonneerd op zulke boxen, maar de nieuwigheid is er snel van af he.

  1. Dit is echt afhankelijk van de box. Goodiebox weet mij de laatste tijd idd niet meer te verassen. De Bluxbox en Styletone box dan weer wel!

 9. Een fijn pakket weer, die Jade roller klinkt echt fijn. Ik ga hem op mijn verlanglijstje zetten!

  1. Hij voelt ook fijn aan! Je moet er alleen wel geduld voor hebben om hem 10 minuten te gebruiken haha. Hier heb ik meestal geen zin in..

 10. Ik vind deze box deze keer ook niet echt wauw jammer genoeg.

 11. Leuke producten weer. Dat masker is wel lachen idd. gelukkig rook ie niet naar wiet.

 12. Mooie box! Ik ben altijd een beetje huiverig om in dit soort dingen een abonnement aan te gaan. Veel dingen belanden in de kast en gebruik ik niet, dat is zonde.

 13. Caroline zegt:

  Die jade roller ligt hier ook te vereenzamen in de badkamerlade. Erg leuk maar in de praktijk komt het er niet van dat ding te gebruiken.

 14. Leuke box! Het lijkt me heerlijk om maandelijks zo’n box te ontvangen.

 15. Zulke boxen heb ik ook tijden als abonnement gehad. Maar idd heb je altijd dat er producten bij zitten waar je zelf niets mee hebt en weer blijven liggen helaas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *