Lifestyle

Even voorstellen..

Hoi allemaal! Welkom op ourstoriesJM.

Zo daar is hij dan.. bloed, zweet en tranen, 3 hernia’s en veel moodswings later, kunnen we dan eindelijk zeggen dat onze blog online is! Wat een goed gevoel dan ook om eindelijk de eerste blog te schrijven. Jullie hebben er natuurlijk nog geen flauw idee van wie er achter dat scherm zit te struggelen om een eerste blogpost te schrijven. Daarom leek het ons wel zo netjes om, ons in de eerste post even netjes voor te stellen.

Wij zijn dus Jo-ann en Milou (dit zegt je waarschijnlijk nog helemaal niks..), we zijn beide woonachtig in Groningen en zijn sinds enkele jaren collega verpleegkundigen. Allebei delen we een passie voor beauty, fashion & lifestyle en vinden we het leuk om onze mening en kiekjes met mensen te delen. 1 + 1 is 2 dus.. worden we naast collega’s op de werkvloer, ook nog partners in (wine), uhh.. crime.

We horen jullie denken.. “wat maakt jullie blog dan anders?” en “wat kunnen we dan verwachten?”. Er zijn natuurlijk al honderden blogs over dit onderwerp en wij hopen dan ook dat onze stijl bij jullie in de smaak gaat vallen. Wij zijn van nature nuchtere en (te) eerlijke meiden, ja dat krijg je als je uit Groningen komt, wij zijn er dan ook niet bang voor om onze “ongezouten” mening te geven. Dit houdt in dat wij onze eerlijke mening geven over producten en producten niet de hemel in prijzen, alleen maar omdat wij het product gratis hebben gekregen. Wij raden en adviseren dan ook niks aan waar we niet achter staan.

Naast product reviews, delen wij onze outfits en geven we jullie een kijkje in ons leven. We gaan natuurlijk nu niet alles verklappen, het moet natuurlijk wel een beetje spannend blijven. Vanaf vandaag wordt er elke dag nieuwe content geplaatst, volg ons op social media om op de hoogte te blijven. Daarnaast kun je onze blog volgen door op “volgen” te drukken of je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Instagram: Jo-ann: @bdjowen & Milou: @desmilou

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *