• Een warm interieur met behulp van woonaccessoires
  De donkere/koudere dagen staan weer voor de deur, de wintertijd is namelijk weer ingegaan. Vooral in deze donker/kouder wordende dagen, is er niets fijner dan thuis te komen in een warm huis en ’s avonds lekker onder een deken op de bank te kruipen. Wat ons betreft is deze periode, de perfecte periode om je interieur leuk aan te kleden. …
 • Waarom ben ik donor?
  Sinds mijn 18e ben ik zowel orgaan als bloed donor. Ik vertel je waarom ik deze keuze heb gemaakt en geef je iets meer uitleg over donatie!
 • PLANTREBELZ
  Ik heb super leuke stekjes thuis mogen ontvangen van PLANTREBELZ! Natuurlijk gelijk in de grond gezet, en nu zorg ik er met veel liefde voor!
 • September in pictures + Win actie!
  De maanden vliegen voorbij als je het mij vraagt. Zo is ook september voor mij voorbij gevlogen. Toch ben ik blij dat de maanden zo snel gaan en hoop ik dat er snel een einde en/of oplossing komt tegen het Corona virus, dit duurt namelijk ondertussen al veel te lang. Ik begon september met nog een week vakantie, maar inmiddels …
 • LET’S SAVE SOME MONEY!
  Let’s save some money, leek me een prima artikel om te delen nu ik middenin mijn no buy challenge zit! Tien tips om te starten met besparen!