Lifestyle

DE WEEK VAN MILOU

Het leek me wel leuk om jullie eens een week mee te nemen in mijn leven. Normaal gesproken (buiten Covid-19) heb ik een heel druk leven. Mijn dagen zijn gevuld met werken, studeren, volleyballen (soms 2x per week) en natuurlijk mijn sociale leven met vrienden/vriendinnen. Helaas zien mijn dagen er nu, net als die van jullie, heel anders uit. Mijn sociale contacten op dit moment zijn mijn ouders/zus/oma en mijn collega’s/bewoners. Gelukkig werk ik veel en werkt mijn moeder thuis, dus ik ben eigenlijk nooit alleen. Zeker nu met onze nieuwe website erbij heb ik nog steeds te weinig uren in een dag. Wat meestal uit draait op te weinig slaap 😉 Gelukkig ben ik van slaap niet heel veel nodig, en functioneer ik heel goed op 4 a 5 uurtjes slaap per nacht en hou dit ook dagen achter elkaar vol. Deze weekblog gaat over week 20, waarin ik veel werk en verder veel dingen gepland had. Ik neem jullie graag mee.

Maandag: ik begon mijn dag op tijd met een gezond ontbijten. Want we gaan vanaf vandaag weer streng. Ik heb nog even product foto’s gemaakt voor de review van de Argan Oil, die vind je hier. En ik heb samen met pap hout gehaald voor de ombouw van de schouw en voor een frame om behang op te plakken. Alles is binnen dus komend weekend kan er weer geverfd worden. Normaal is maandag mijn schooldag dus ik heb nu online lessen via Skype. ‘S avonds heb ik een poging gedaan om onze Pinterest pagina online te krijgen. De link vind je onderaan deze pagina!

Dinsdag: Heb ik lekker aan mijn artikelen gewerkt, had ik van mijn werk een klinische lessen over verschillende soorten trachea canule’s en verschillende metingen gegeven door een verpleegkundig specialist van het UMCG. Nadien ging ik even shoppen bij de Primark die echt ontzettend leuke zomer spullen hebben. Alleen erg onhandig dat ze de pashokjes dicht hebben. Ik scoorde een niet broek, twee hele leuke zomer topjes en de kleine boekjes gebruik ik op mijn werk om aantekeningen te maken.

Woensdag: Werkte ik een dagdienst en had ik tussen door een overleg met onze bewoners over zaken die spelen op de afdeling. Daarna ging ik terug naar de Primark want: uiteraard paste niet alles of het zat niet goed. Wel erg handig: je scant even je pinpas en ze storten het geld terug op je rekening. ’s Avonds deed ik even helemaal niets:)

Donderdag: Had ik normaal gesproken een late dienst gehad, maar er stond een collega te veel ingepland dus moest er iemand vrij. Dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen. Want ik heb thuis nog genoeg te doen en voor te bereiden! Deze dag vrij betekent dat ik heerlijk 5 dagen vrij ben! Ik heb alle platen voor het behang en schouw voor de eerste keer in de grondverf gezet. En werkte samen met pap in de tuin. Het was ook nog eens heerlijk weer! ’s Avonds ging ik boodschappen doen met mama.

Vrijdag Stond ik weer met de kwast in de hand! Alles van gisteren moest nogmaals in de grondverf. Ik belde met het vastgoed bedrijf waar ik mijn nieuwe woning om te horen wanneer ik de sleutel op kan halen. Helaas is dit pas 3 juni. In verband met Covid-19, Hemelvaart en Pinksteren lukt het niet eerder om de eindinspectie en sleuteloverdracht te doen, BALEN! Ik maakte product foto’s voor het artikel dat online ging (die vind je hier) en werkte wat aan studie opdrachten. ’s Avonds gingen we lekker eten met de hele familie in ons thuis restaurant.

Zaterdag & zondag Beide dagen mocht ik van mezelf wat langer slapen. Zaterdagochtend ging ik naar de bouwmarkt om een nieuwe plaat te halen. Ik had namelijk de verkeerde maten doorgegeven de eerste keer (DOM). Deze heb ik geverfd. ’s Middags schreef ik dit artikel alvast. Zondag maakte ik een aantal nieuwe foto’s voor Instagram (binnenkort op mijn insta, link staat ook onderaan) en verzorgde ik mijn planten familie. Dit is nog maar een klein deel. Wanneer ik verhuisd ben zal ik eens een planten tour doen. Ik heb namelijk ook een mega Monstera die uit nood bij mijn oma logeert omdat ik er nu geen plek voor heb. En ging ik een stukje rijden met de Twingo om te fotograferen en gelijk aan mijn fotografie cursus te werken.

Ik hoop dat jullie een klein kijkje in mijn leven leuk vonden, let me know! De foto’s die ik gemaakt hebben zullen binnenkort op Instagram verschijnen. Ook de foto’s die ik tijdens het touren maakte. Ik zal dit er uiteraard dan even bij vermelden. Een link naar mijn Instagram pagina vind je hieronder, net als een link naar onze nieuwe Pinterest pagina!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. Laura zegt:

    Leuke spullen heb je bij Primark gehaald. Vrolijke print

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *