Lifestyle

DE WEEK 22 VAN MILOU

Ook deze week geef ik jullie weer een kijkje in mijn leven:) Ik heb weer een drukke week achter de rug, deze keer weinig werken maar veel dingen voorbereiden voor de website, school en stage omdat ik daar de komende week namelijk weinig tijd voor ga hebben! IK GA NAMELIJK VERHUIZEN DEZE WEEK!!!!! Woensdag kan ik de sleutel ophalen en vanaf dan ga ik 4 dagen volle bak klussen. Dus deze week veel voorbereidend werk gedaan. Ik neem jullie mee.

Maandag

Maandag: In de ochtend postte ik een artikel over wat het Corona virus voor mij betekend, artikel nog niet gelezen? Je vind hem hier. Ik sleepte samen met mijn vader een kastje naar beneden die ik nog graag voor de verhuizing wil beitsen in een iets donkerdere kleur. Ik maakte een afspraak bij de garage voor volgende week, want de Twingo vraagt om een kleine beurt. En ik maakte een ‘planning’ voor de verhuisdagen. Wat nemen wanneer mee en wanneer doen we wat. Ik ben namelijk gek op plannen;) Normaal gesproken is maandag een schooldag en heb ik dus ’s middags online les. Maar vandaag werkte ik een late dient extra voor een collega.

Dinsdag

Dinsdag: Ik deed een poging om uit te slapen, helaas lukte dit niet echt en was ik alsnog op tijd wakker. Eigenlijk deed ik vandaag niet heel veel. Ik heb veel aan de keukentafel gezeten om te werken aan studie opdrachten en om wat hoofdstukken voor school samen te vatten. Als ‘pauze’ moment fietste ik een uurtje met mam en de buurvrouw.

Woensdag

Woensdag: Afgelopen weekend probeerde ik te bedenken waar ik mijn combi magnetron eigenlijk had gelaten. Niemand kon het bedenken. Dus vandaag ging ik samen met oma naar de Mediamarkt om een nieuwe combi magnetron te scoren. Ik wilde een beetje een leuke maar eigenlijk zijn die dingen allemaal spuug lelijk. Ik vond een zilverkleurige met een zwarte deur die me wel naar de zin was. Ook gingen we samen met even naar de Kwantum. En hadden we als lunch een Mc Kroket 🙂

Donderdag

Donderdag: Deed ik in de ochtend niet heel veel omdat ik een lange dag werken voor de boeg had. Ik begon namelijk om 13:00 uur al, samen met een collega en onze clustermanager hadden we 3 sollicitatie gesprekken. Aansluitend werkte ik een drukke late dienst.

Vrijdag
Vrijdag

Vrijdag: ’s Morgens beitste ik het kastje dat we maandag in de schuur hadden gezet. En ik ben mega tevreden met het eindresultaat. Het kastje komt straks in de hal te staan met de kattenbak erachter. In de middag fietste ik samen met mam naar m’n vader die aan het vissen was. Helaas was de terug weg de accu van de elektrische fiets leeg. Pap en z’n kameraad waren met de bus onderweg en gelukkig pasten onze fietsen achterin. Uiteindelijk toch nog 35km gefietst in het zonnetje. Thuis beitste ik ook nog de plank die straks boven de wasmachine komt te hangen.

Zondag
Zondag

Zaterdag/zondag: Genoot ik vooral van het mooie weer. Begon ik eindelijk maar toch met lezen in het eerste deel van ‘de zeven zussen’ te lezen. Helaas valt deze niet onder mijn Kobo abonnement maar kocht ik hem via www.bol.com. Tot dusver vind ik het een erg leuk en onvoorspelbaar boek wat wel makkelijk wegleest. En gingen we zondag met de hele familie aan de BBQ.

Kortom een heerlijke week!

Volg je mij als op instagram?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *