Beauty

BIZARRE BEAUTY

Iedereen heeft zijn eigen skincare of beauty gewoonten, ik schreef eerder een blog over die van mij. Deze kun je hier terug vinden! Ik kan uren door Instagram scrolen naar beauty hacks. Een van mijn favoriete onderwerpen is bizarre beauty. Hoe ver sommige mensen gaan om hun schoonheidsideaal te bereiken. Van permanente foundation tot nep wimpers van vliegenpotjes (JAKKES). Er is zelfs een skincare lijn waar bestanddelen van een navelstreng in verwerkt zijn.

From Tokyo, Japan: de tandtattoo. Geen plek meer op je huid, dan maar op je tanden. Toch vind ik het al snel lijken op een rotte tand of alsof er nog een stukje spinazie tussen je tanden zit. Het is alleen mogelijk om de tattoo te plaatsen op kronen, bruggen en andere kunsttanden. Mocht je hem ooit zat worden? Door hem bij de tandarts wat langer te laten polijsten kan hij eenvoudig verwijdert worden.

Superglue lipfiller: Ik heb de volgende echt heel vaak voorbij zien komen op Instagram (check het filmpje), op tiktok, op Facebook: je bovenlip vast plakken aan je gezicht met superlijm, zodat het lijkt alsof je lipfillers hebt genomen. Ik hoef je natuurlijk niet te zeggen dat dit gewoon krankzinnig en gevaarlijk is. Er wordt door plastische chirurgen en dermatologen dan ook voor gewaarschuwd. Het kan ervoor zorgen dat je huid scheurt en de lijm kan voor brandwonden of een heftige allergische reactie zorgen. Ik zou zeggen accepteer je lippen zoals ze zijn, of spaar even door voor een echte behandeling.

Slangengif: De meeste mensen gebruiken botox. Een eiwit dat ervoor zorgt dat een zenuwimpuls geblokkeerd wordt, waardoor spieren ontspannen. Het zorgt ervoor dat rimpels niet dieper worden. Wist je dat dit ook met slangengif kan? En wel met het gif van de Temple Viper Slang, afkomstig uit Brazilië. Het heeft een vergelijkbaar effect met botox. In Zwitserland is een bedrijf dat het in anti-rimpelproducten verwerkt. Het is gewoon via bol.com verkrijgbaar, en de prijs is helemaal niet overdreven hoog. Voor de Babaria Snake Venom crème betaal je slechts €18,01. Of wat dacht je van een heerlijke body milk, slecht €19,95 bij de voordeel drogisterij. Als dit geen bizarre beauty is weer ik het ook niet meer.

Omdat er zoveel bizarre beauty is wil ik dit onderwerp met regelmaat laten terug komen. Wat is het meest bizarre op beauty gebied wat jij ooit gezien of gedaan hebt? Laat het me weten door een reactie achter te laten in de comments!

Neem ook eens een kijkje op mijn Instagram, vergeet me niet te volgen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *