Lifestyle

AUGUSTUS IN FOTO’S

Deze maand was echt heerlijk, en heel erg warm! Ook deze keer heb ik een overzicht van de maand in foto’s.

We gingen varen met de hele familie in Friesland. Van Woudsend via Sneek en Heeg weer terug. Heerlijk!

Ik ging wederom naar een concert bij Roodehaan in Westeremden. Deze keer was Ruben Annink er. Super leuke middag/avond gehad!

Samen met Maaike maakte in een rondje op het Leekstermeer in een kano. Uiteraard gingen we op het heetste moment van de dag. Hierna ging ik barbecuen met mijn familie!

Genoot ik van veel heerlijke/lange avonden op mijn balkon alleen, met vriendinnen en met Lola & Suus. Die te leuke lampjes komen trouwens van Tuinland.

De afgelopen maand keek ik alle delen van The Lord of the Rings! Eindelijk, en wat een onwijs leuke films! Ik had een bruiloft van een team genoot! En kocht ik de dag voor mijn no-buy maand begon deze super leuke vintage tas bij een klein winkeltje in Usquert, waar ik opgegroeid ben.

Ik ging een dag met oma naar de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest, echt leuk als je net zo gek bent om planten als mij! Daarna reden we door naar Groencentrum Witmarsum in Friesland. En kon ik het toch niet laten om wat nieuwe planten aan te schaffen. Ik ga nog even een kleine review schrijven over de Orchideeën Hoeve!

Wat deed jij allemaal deze maand? Laat het me weten in de comments?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *