Lifestyle

August in pictures

Het is alweer eind Augustus, tijd dus voor een “August in pictures”. Jeetje wat vliegt de tijd voorbij! Zoals jullie inmiddels al wel weten, laat ik aan het einde van de maand, mijn maand in foto’s zien. Waar ik vorige maand nog vooral veel aan het werk was, is Augustus de maand waarin ik eindelijk vakantie had. Of naja, mijn vakantie begon 16 Augustus.

Begin Augustus hadden we prachtig weer, misschien iets te heet voor velen. Helaas mocht ik steeds met 31 graden werken. Hopende dat het in mijn vakantie ook heerlijk weer zou zijn. Viel dat toch echt even tegen! Ik heb het idee dat ik herfstvakantie heb i.p.v zomervakantie.

Ook het corona virus begon in Augustus weer flink toe te nemen qua besmettingen. Een vakantie naar het buitenland zit er dus nog niet in. Ik kan wel zeggen dat ik flink gebaald heb van mijn vakantie periode, maar tot rust gekomen.. dat ben ik dan weer wel! Ben je benieuwd naar mijn “August in pictures”, lees dan gauw verder!

Producten testen

Een tijdje geleden had ik verteld dat ik de Shaving Powder heb gekocht die zo viraal ging in TikTok filmpjes. Ik was hier heel benieuwd naar en kon niet wachten om het uit te proberen. Allereerst was het al een drama op zich om het potje open te maken. Maarja, als het product maar goed werkt toch?!

Op de verpakking stond dat je de poeder moest aanmengen met een gelijke hoeveelheid water. Nou appeltje eitje! Helaas.. het werkt voor geen meter. Het poeder blijft op het water liggen en laat zich niet mengen. Waardeloos, wat een troep. Ik kon dus mooi naar de winkel om alsnog scheermesjes te kopen.

Dalgona koffie
August in pictures

Ook de “Fluffy koffie” (Dalgona koffie) is een hele hype. En terecht, want het is HEER-LIJK en ook nog eens zo makkelijk om te maken! Alleen geen koffie die je elke dag moet gaan drinken, want ik denk dat mijn weegschaal dat niet zo leuk gaat vinden.

Shoppen, shoppen & shoppen..

Ik plaatste voor het eerst een bestelling bij ComeGetFashion. Het geruite jasje heb ik al erg lang op mijn wishlist staan. De roze variant deed ik in mijn winkelmandje, maar heb nog steeds de groene variant in mijn gedachte (Will soon be mine?!).

Ook heb ik vorige week weer de Kruidvat geplunderd. Onder het mom van “Ik heb nieuwe foundation nodig”. De Kruidvat is voor mij, net als de Action, een winkel waarbij ik in elke schap moet kijken en vervolgens met een overvolle tas thuis kom. Hebben meer mensen dit probleem?

Ik kocht mijn allereerste MAC lipstick! Wat zijn dit fijne lipsticks en ik snap eigenlijk niet waarom ik er nooit eerder 1 heb gekocht haha. Ik heb gekozen voor de kleur Mehr, een prachtige donker roze nude kleur. Er gaan vast en zeker nog meer MAC lipsticks volgen. Wat is jouw favoriete MAC lipstick?

August in pictures

Ik gebruikte voor het eerst een Shampoo Bar. Deze Shampoo Bar van Valquer ontving ik in de Goodiebox van de maand Juni. Wat een fijne ervaring! Ik heb het idee dat mijn haar een stuk minder snel vet wordt en daarnaast voelt mijn haar ook veel beter aan.

August in pictures

Na heel lang twijfelen en niet weten wat ik van de schoenen vond, kocht ik ze uiteindelijk toch! De Dr. Martens Pascal zijn nu in mijn bezit! Ik heb helaas nog geen aan foto’s gemaakt, maar deze zullen binnenkort volgen op mijn Instagram. Wel moest ik ontzettend hard lachen om deze reactie van Omoda (Hier heb ik de Dr. Martens gekocht) op mijn Instagram Story.

Naar de kapper!

Na 2 jaar lang zwijmelen bij plaatjes van Balayage, heb ik ein-de-lijk de stap gezet. En wat ben ik er ontzettend blij mee! Ik heb al jaren dezelfde kapper en het voelde dan ook erg vertrouwd om mijn haren bij hun te laten verven. Daarnaast kreeg ik producten van Matrix, waarmee ik mijn geverfde haren optimaal kan verzorgen, dit is namelijk erg belangrijk.

Mocht je in Groningen wonen of in de omgeving van Groningen en aan een nieuw kapsel toe zijn. Twijfel er dan niet aan om bij de Korre Wiekt naar binnen te lopen, wat mij betreft de beste kapper van Groningen. Neem zeker ook even een kijkje op hun site.

Eerste oogschaduw palletten ooit!

Je zult me voor gek verklaren als ik vertel dat ik na 25 jaar voor het eerst oogschaduw heb gebruikt. Ik kijk tegenwoordige veel video’s van Beauty vloggers en ben compleet overstag! Op de foto heb ik mijn allereerste oogschaduw look ooit gemaakt, best goed gelukt voor een eerste keer dacht ik. Maar nu is het vooral nog oefenen, oefenen en oefenen. Laat me weten welk oogschaduw palette jij aanraad!

The end..

Dit was alweer mijn “August in pictures”. Zoals je kunt lezen is dit een maand vol eerste keren, erg toevallig haha. Persoonlijk vind ik het altijd heel leuk om nieuwe dingen uit te proberen en raak dan ook vooral heel erg enthousiast als ik leuke dingen, bij anderen voorbij zie komen.

Mijn laatste weekje vakantie gaat nu in. Ik hoop echt dat er nog wat lekker weer aankomt en anders dat het iniedergeval droog blijft, zodat ik toch nog wat leuke uitjes kan maken, zonder dat ik zeiknat geregend wordt.

Hoe was jullie maand en wat waren jullie hoogtepunten? Laat even een reactie achter, dit vind ik namelijk erg leuk om te lezen. Ook zou ik het heel erg leuk vinden als jullie me gaan volgen op Instagram!

Dit vind je misschien ook leuk...

18 Reacties

 1. Je haar is mooi geworden zeg! En wat is het ook lang!

  1. Dankjewel! Ben er ook echt zo blij mee.

 2. Felice Veenman zegt:

  ik moest heel erg lachen om je verhaal over shaving powder. Haren verven….nu ik echt grijs ben, doe ik het niet meer. Maar ooooo, wat vond ik het leuk !

  1. Ik moest er zelf ook heel hard om lachen, maar had zo gehoopt dat het zou werken haha. Mijn moeder heeft zojuist haar haren grijs geverfd haha.

 3. Tania zegt:

  Wat heb je prachtig haar. Je hebt er meteen mooie palettes uitgekozen voor je eerste oogschaduw

  1. Dankjewel! Ben er ontzettend blij mee.

 4. Ik wil deze week mijn haar laten verven in die kleur, spannend

  1. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat!

 5. Je bent heel actief geweest, energie spat er vanaf!

  1. Voor mijn gevoel viel dat wel mee haha. Maar ik ben blij dat ik dat uitstraal ;)!

 6. Jouvence zegt:

  Mooie foto’s en ik ben heel benieuwd naar al je aankopen! Mehr is een mooie kleur, mijn favorieten van MAC zijn Hey, frenchie! / Twig / Brave.

  1. Misschien toch de volgende keer weer een shoplog plaatsen haha! Hey, Frenchie & Twig wil ik ook nog heel graag aanschaffen.

 7. Ik volgde je natuurlijk al op IG 😉 Heel herkenbaar van die Action-momenten. Bij Kruidvat heb ik dat wat minder (maar ik krijg dan al het een en ander toegezonden, dus de noodzaak is er dan wat minder). Ooit een MAC-workshop gehad in mijn vorige baan en dat was awesome! Prachtige producten. Mijn laatste MAC lippenstift is een matte Work Work Work. Heel mooi! En ik moest glimlachen om wat je zei over dat Shaving Poeder. Zo ruk is het als je denkt dat je iets tofs hebt aangeschaft en het werkt gewoon niet!

  1. Heel leuk, ik volg jou idd ook al een langere tijd hihi. Wat fijn dat ik dus niet de enige ben die in de Action, ALLES moet hebben haha. Ja als je heel veel opgestuurd krijgt, is die noodzaak idd wat minder, maar toch word ik heel blij van de Kruidvat. Wauw wat tof om zo’n workshop te volgen, lijkt me ook heel erg leuk om te doen. De MAC – Work Work Work ziet er ook prachtig uit.. zo wordt mijn verlanglijstje steeds groter (oeps!). Ja daar baalde ik enorm van, het was zo fijn geweest als het zou werken haha. Achteraf moest ik er ook heel erg hard om lachen..

 8. Jouw haar! Mooi gelukt zeg. Ik herken het van de Kruidvat, helaas haha.

  1. Ik ben gelukkig dus niet de enige haha! Kruidvat is niet goed voor mijn portemonnee..

 9. Nou, stom dat het niet werkt van die shaving powder! Daar kan ik mij altijd heel erg aan irriteren haha. Ik heb een oranje lipstick van Mac, maar dat is wel echt een zomer kleurtje. Nu nog opzoek naar een mooie voor de herfst

  1. Ja enorm balen, maar kon er achteraf wel hard om lachen, heb ik weer haha! Wauw oranje is echt een kleur die je moet staan. De mac – mehr is best een geschikt kleurtje voor de herfst! Een nude doet het altijd goed als je het mij vraagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *