Beauty

ARGAN OIL NIGHT REPAIR SERUM

In mijn bestelling van Luxplus (de shoplog vind je hier), zat ook de Argan oil Night repair serum. Ik heb regelmatig producten die argan oil bevatten, maar meestal verwerkt in body lotion of verwerkt in haarproducten. Nog nooit eerder voor op m’n gezicht. Ik was dan ook heel benieuwd hoe dit zou aanvoelen op mijn gezicht. Ik heb een vrij droge huid, met name bij mijn haar grens/voorhoofd. Waar ik vooral bang voor was, was dat het vet zou worden of vet zou aanvoelen en dat het niet in zou trekken. Ik was dus ook best een beetje gespannen voor deze test. Eigenlijk wilde ik mijn bed verschonen, zelfs dit heb ik een dagje uit gesteld omdat ik bang was vieze vlekken in mijn kussens te krijgen. Gelukkig had ik achteraf weinig om me zorgen over te maken 😉

HEB JE EEN NOTEN ALLERGIE? GEBRUIK DIT PRODUCT DAN NIET!!!!!

Het is de bedoeling dat het serum met moroccan argan oil extract het natuurlijke vermogen van je huid stimuleert. Dat het tekenen van stress, vochtigheid en vervuiling tegen gaat.

Ik vind de verpakking er vrij luxe uit zien. Na wat Google werk valt me op dat hij moet lijken op de versie van Estee Lauder. Ik vind het donkere flesje met de gouden letters erg stylisch, dus hij staat leuk in de badkamer!

Ik breng het serum ’s avonds aan na het reinigen van mijn gezicht volgens mijn ‘normale’ routine. In het flesje zit een handig pipetje zodat je het makkelijk kunt doseren. Zelf doe ik een drup op mijn beide wangen en mijn voorhoofd. Daarna masseer ik het in en zorg dat het over mijn hele gezicht en hals verspreidt wordt. Het serum heeft een heerlijke zachte geur en wordt snel opgenomen door de huid. Ik vind wel dat het pipetje niet fantastisch goed werkt, voor elke druppel die ik hebben wil moet ik het pipetje opnieuw in het flesje doen en er in knijpen.

Het product bevat de volgende ingrediënten: Aqua, Butylene Glycol, Peg-32, Ethyl Gluceth-20, Glycereth-26, Peg-10 Dimethicone, Dimethicone, Polysilicone-11, Argania Spinosa Kernel Oil, Lecithin, Sodium Hylaluronate, Sucrose, Cyclomethicone, Ceramide-3, Phenoxyethanol, Peg/Ppg-18/18 Dimethicone, Oleth-3 Phosphate, Diproylene Glycol, Oleth-3, Carbomer, Oleth-5, Hydrogenated Polyisobutene, Tromethamine, Xanthan Gum, Ppg-6-Decyltetradeceth-30, Parfum, Disodium Edta, Dmdm Hydantoin.

Conclusie: Mega tevreden over dit product. Hij ruikt heerlijk, trekt snel in en geeft geen vlekken in mijn beddengoed. Het voordeel van het snel intrekken is dat je niet lang hoeft te wachten voordat je, je nachtcrème kan aanbrengen. Wat voor mij heel fijn is als ik thuis kom na een late dienst. Ook merk ik dat mijn huid super zacht aanvoelt na het aanbrengen maar ook de volgende ochtend. Door zijn structuur denk ik niet dat hij geschikt is om ’s ochtends te gebruiken als je vlak daarna make-up wilt aanbrengen. Maar ja, het is ten slotte ook NIGHT serum 😉 Als je geen make-up draagt kan dat natuurlijk prima. Ik weet wel dat wanneer ik door het flesje heen ben ik zeker nog een nieuwe zal bestellen!

Ik ben ook altijd benieuwd naar jullie ervaringen.. Heb jij dit serum al gebruikt en ben je net als mij heel tevreden? Let me know, of heb je juist een. tegenovergestelde ervaring laat me dit dan ook weten.

Neem ook eens een kijkje op mijn Instagram, vind ik leuk!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. bdjowen zegt:

    Wat vervelend van het pipetje. Bij mij kan ik zeker 3/4 druppen uit het pipetje halen. Het night serum is trouwens heerlijk!

  2. Ah wat fijn dat het niet vlekt in je dekbed! Klinkt als een serum om eens te proberen. Waar heb je dat leuke gouden blad vandaan? 🥰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *