Hoi allemaal en welkom op onze blog. Hier schrijven wij over onze passies voor: beauty, fashion & lifestyle.

Wij zijn Jo-ann Brugge en Milou Blink en samen delen wij een passie voor beauty, fashion & lifestyle. Naast dat we collega verpleegkundigen zijn, leek het ons erg leuk om samen te bloggen over onze gezamenlijke passies en bezigheden. Laten we ons dan nu even apart aan je voorstellen!

Mijn naam is Jo-ann (links) en ik ben 25 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in het mooie Groningen. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als verpleegkundige op een beademingsafdeling. Naast zo’n hectische baan vind ik het heerlijk om optimaal te ontspannen. Dit doe ik door leuke dingen te doen met vriendinnen en familie en daarnaast vind ik me-time ook heel belangrijk; een avondje netflix, een heerlijk maskertje of mezelf lekker optutten. Ik vind het leuk om nieuwe producten uit te proberen en hier mijn mening over te delen. Daarnaast maak ik ook content over beauty producten en outfits op mijn instagram, feel free to follow!

Hi, ik ben Milou (rechts). Ik ben 28 jaar en woon in de prachtige stad Groningen. Net als Jo-ann werk ik als verpleegkundige op een beademingsafdeling. In mijn vrije tijd ga ik graag (uit) eten met vriendinnen, lekker de stad in en ga ik graag naar festivals en concerten. Uiteraard vind ik het ook heerlijk om op de bank te netflixen met een fijn maskertje op. Reizen doe ik wanneer het kan en dan vlieg ik het liefst de hele wereld over. Tijdens mijn reizen ben ik veel bezig met mijn passie voor fotografie. In onze blog kan ik veel van mijn creativiteit kwijt en via mijn instagram deel ik mijn favoriete producten, outfits en nog veel meer met jullie.