Lifestyle

4X GROOTSTE ERGERNISSEN

Meestal ben ik een heel blij persoon, ik kan genieten van de kleine dingen in het leven en ben met weinig tevreden. Overigens was dit vroeger heel anders en noemden mensen me Paris Hilton. Tegenwoordig gelukkig niet meer. Toch zijn er een aantal dingen waar ook ik me aan irriteer. Hieronder mijn vier grootste ergernissen.

Bellen aan de kassa: toch echt met stip op 1. Mensen die tijdens het bellen gaan afrekenen of mensen die wanneer ze in de rij staan gewoon hun telefoon op nemen. Prima als het echt dringend is, maar noem dit dan even naar de kassa medewerker. Er zijn mensen die kassa medewerker gewoon volledig negeren. Ik heb zelf jaren bij een grote supermarkt achter de kassa gezeten, zo freaking irritant. Wacht gewoon even tot je klaar bent met afrekenen of maak in de winkel even je gesprek af.

Mensen die onterecht links rijden: Je hebt ze erbij, mensen die gaan inhalen en dan vervolgens naast diegene blijven rijden of vervolgens links blijven rijden terwijl ze makkelijk kunnen invoegen. Of mensen die de afslag naar links moeten hebben en dan ongeveer 2km van te voren alvast gaan voorsorteren. Doe dat even niet, je kunt prima later invoegen. Als je netjes richting aangeeft laten mensen je er echt wel tussen. En ja, ik weet dat er een maximale snelheid geldt maar we doen allemaal weleens iets wat niet mag.

Reclame: Zit je net lekker in de film, ja hoor RECLAME. Waar dit vroeger een paar minuutjes was voelt het tegenwoordig alsof er meer reclame is dan film. Zo vervelend, gelukkig kunnen we tegenwoordig heel veel films kijken via Netflix, Videoland, Kijk enzovoort.

Mensen die niet opkomen dagen: Ken je dat? Je ruimt je hele huis op en denkt, laat ik eens proberen om wat spullen te verkopen via internet in plaats van het weg te gooien of naar de kringloop te brengen. Hou je er zelf ook nog een leuk zakcentje aan over. Veel belangstelling, je sluit een deal met iemand en maakt een afspraak wanneer de koper het product komt halen. Komt diegene vervolgens gewoon niet op dagen. VRESELIJK! Bel dan op z’n minst even af of app even. Ik blijf natuurlijk niet voor de grap de hele tijd thuis. En zorg dat je gepast geld bij je hebt of geld kan overmaken. We zijn natuurlijk geen winkel en hebben eindeloos wisselgeld in huis.

De volgende keer zal ik je meenemen in mijn grootste geluksmomenten! Wat zijn nou jou grootste ergernissen? Deel ze met ons in de comments!

Volg je mij al op instagram? Zou ik leuk vinden!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *